Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-13, 12:36   #11
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Aaa skasowalo mi się wszystko

Bajka mi kubusia poleciła polozna ale odstawiam i zobaczymy

Dzastin ale piękności! Jeju ale się cieszę że się w końcu doczekałas następną wizytę masz w moje urodziny które tak jak w tamtym roku spedze przy soku

Isia kolki tzn wzdecia bo te gazy mu siedzą i nawet jak narobi to chce robić dalej.. My dajemy sab simplex ten z niemiec najlepszy na kolki ale małą dawkę bo dopiero od poniedzialku bedzie mógł większą. Masaze itp oczywiście stosujemy i czasami pomagają, przynajmniej się uspokaja. Noszenie na brzuszku też.
Super ta chusta, no i wy

Kocurku mój tak dupke wypychal że ciągle miałam obolale żebra jak pobite, za to nigdy mnie boleśnie nie kopnął, aż się martwilam ze coś jest nie tak, za to teraz jak z przewijaka mi przyfasoli w brzuch i blizne to wynagradza bezbolesne kopniaki w ciazy

-co do papierosów to ja mam inne zdanie. Ciąża i strach o nią przewyższa chęć zapalenia, bo jaki sens palić że strachem? U mnie tak było mimo palenia ok 8 lat... Ale za to czekam na dzień kiedy przestanę karmic i wracam do papierosów.. Ale mi się marzy taki jeden mmm

Isia śliczna córeczka! A dziobek robi identycznie jak mój! Normalnie bliźniaki forumowe i też jest to nasza ulubiona mina jak będę u mamy to pokaże

Kwicia przytulam Cię mocno i zła jestem że tak wyszło ...

Iza jakbym Cię mogła prosić o zmianę bo urodziłam zaraz po Isi 18.04 a 24.03 to był mój termin porodu

Kocurku no gratulacje !! Teraz to już poleci wierz mi

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora