Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duac , kto stosował ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-13, 12:36   #63
gosiakrakow1
Przyczajenie

Dot.: Duac , kto stosował ?

Z trądzikim zmagałam się bardz długo-jakieś 6 lat.Po kuracji Izotekiem było wszystko wporządku.Do czasu Od miesiąca czasu zaczeły mi wyskakiwać na ciele(głównie broda,szyja,dekold,ręce,p lecy)drobne krostki a większość z nich przekształcała się w strasznie duże,bolesne góle.Myślałam że samo zniknie ale zaczeło być coraz gorzej.Postanowiłam w czwartek odwiedzić moją dermatolog.Stwierdziła że doszło do zakażenia bakteryjnego.Przepisała mi antybiotyk,jakis płyn do przemywania (robiony na zamówienie) oraz żel Duac do stosowania na noc.Użyłam go już 3 razy i widzę poprawe.Żel ten wysusza krostki,widzę że sa o wiele mniejsze.Skóra wokół posmarowanego miejsca jest lekko wysuszona.Ale najważniejsze że bolesne guzki znikają.Na ulotce piszą żeby smarować całą twarz,ale tego nie robie ponieważ lekarka kazała mi smarować tylko ,,chore,, miejsca i tak też robie.Zakupiłam też Sebium Pore Refiner (Korygujący preparat zwężający pory) z Biodermy,który poleciła mi dermatolog.Podobno jest rewelacyjny-bardzo dobrze matuje i zwęża pory ale jak narazie go nie uzywam,ponieważ boje sie że wysuszy mi skóre na całej twarzy a tego bym nie chciałaStosuje punktowo Duac i jest to trzeci dzień a naprawde widze znaczną poprawe.
gosiakrakow1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując