Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 16:21   #3556
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
z tym wiekiem to czasem też nie ma co patrzeć, nie wiem jak jest u Was ale ja się czasem zastanawiam które z nas jest starsze czy ja czy rzeczywiście on albo mądrzejsze
no mój niby też już się poprawia no zobaczymy jak to będzie, napewno będzie lepiej jak już skończymy remont i będziemy mieli dla siebie czas

haha to prawda też sie zastanawiam....
właśnie gdyby nie ten zas osobno byłoby super

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny kupilam ta czerwona bo mezowi sie bardziej podoba

teraz szukam jeszcze sokowirowki bo postanowilam zrobic sobie prezent... uwielbiam swiezy sok z marchwi i od dawna o sokowirowce marze tylko chcialabym jakas dobra bo kiedys kupilysmy z mama jakas na promocji w markecie i na 2 dzien zanioslysmy ja z powrotem bo zacinala sie przy kazdej marchwi i bylo wiecej balaganu niz soku... znacie jakies sprawdzone modele?
no i pięknie, czerwona

ja też nabyłam sokowirówkę taką : http://www.electro.pl/Sokowirowka_OP...tka-44352.html

ceny sie wachaja na stronach ja dałam 80 zł a sa tez po 100,
na razie jestem zadowolona osobno kupiłam wyciskarkę do cytrusów i codziennie pije soczki najlepszy z marchwi i jabluszka

są też droższe z tej firmy, widać że kolosy, ja brałam taka by moc postawic na szafce i by nei zagracała, a jak patrzyłam po półkach w sklepie to srednio mi sie usmiechalo wydac ponad 200 zł

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-04-13 o 16:22
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora