2013-04-13, 19:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Jestem TOTALNIE wypompowana po dzisiejszych zajęciach... Nic tylko spać, a wypadałoby się na poniedziałek na koło pouczyć.
Pierwsze rozwózki CV po szkołach już za mną. W niektórych dali mi nadzieję, w niektórych po prostu wzięli, dwie szkoły odmówiły wzięcia dokumentów. 10 wysłałam też do innych miast pocztą. W następny piątek kolejna partia do rozwiezienia. Nie wiem co zrobiłabym bez TŻ-ta, który wszędzie ze mną jeździ autem, tłuc się tak autobusem po mieście i okolicach to masakra.
Praca w szkole to plan A, na szczęście jest jeszcze kilka planów B, a nawet plan C :P Nie zamierzam się załamywać nawet jak nic nie znajdę w szkole 
Ja mam lenovo, niedawno mu rok stuknął. Już raz był wysyłany na gwarancji do serwisu gdzie mi go trzymali z dobre dwa miesiące (świeżo po tym jak go kupiłam), a teraz zawiasy w nim się posypały i znów będę musiała go chyba wysyłać na gwarancji, ale to już dopiero po studiach, w lipcu. Także ja osobiście nie polecam, mimo że wszyscy zachwalają lenovo.
Ja też już dzisiaj dostałam kataru alergicznego, dobrze, że w zeszły poniedziałek jak byłam u rodzinnej to poprosiłam o receptę na moją Clatrę, którą co roku w sezonie biorę. Od dzisiaj już chyba zacznę brać.
Boję się, że będę miała alergię na ślubie Koniec czerwca to jest szał u mnie z alergią, także rewelacyjnie sobie wybrałam datę pod tym względem.
Myślisz velika że będzie gorzej w tym roku przez te anomalia pogodowe? O nieee, tylko nie to !!
A co do włosów to nie farbuję już od X lat (ostatni raz na studniówce czyli jakieś dobre 6,5 roku temu miałam pofarbowane, lekko rozjaśnione). Mam naturalny jasny blond i już nie rozjaśniam, nie robię pasemek, żadnych odrostów - polecam Co do fryzjera to też nie mam swojego idealnego. Na ślub pewnie pójdę to salonu, który jest najbliższej mojego domu. Strzygłam się tam kilka razy i czesałam na różne wesela, sylwestry. Zawsze było dobrze. Mam nadzieję, że jak będzie próbna fryzura to nie będzie aż takiego ryzyka. Raz jak się tam na wesele czesałam to było naprawdę ślicznie. Minus tylko, że droooogo mega. Dlatego na make-up już tam do nich na pewno nie pójdę, bo zdzierają, że głowa mała.
Czas edycji: 2013-04-13 o 19:32
|
|
|