Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek o sklepie MACY'S
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-13, 20:34   #133
isabell88
Raczkowanie

GG do isabell88
Dot.: Wątek o sklepie MACY'S

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Dziewczyny spróbowałam sama złożyć teraz zamówienie, ale nie przechodzi

To jest spore zamówienie, bo na ponad 300$, więc pośrednik zaproponował mi, że kupi mi gift card, dzięki której sama będę mogła zamówić. Bo facet nie oragnie zamówienia na dziecięce ubranka Widać, że woli żebym sama zamówiła. Taką gift card otrzyma 24h po jej zakupie, czyli jak bym teraz zamówiła, to jutro by była. Tylko kartę muszę kupić na określoną kwotę. Dzisiaj za zakupy wychodzi prawie 320$, a jutro być może będzie mniej i zostanę z niepotrzebnymi $ na koncie za które będę musiała zapłacić. Na bardzo wiem co zrobić
ja jestem za czekaniem w takim razie bo moim zdaniem to bardziej logiczne...

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Dziewczyny spróbowałam sama złożyć teraz zamówienie, ale nie przechodzi

To jest spore zamówienie, bo na ponad 300$, więc pośrednik zaproponował mi, że kupi mi gift card, dzięki której sama będę mogła zamówić. Bo facet nie oragnie zamówienia na dziecięce ubranka Widać, że woli żebym sama zamówiła. Taką gift card otrzyma 24h po jej zakupie, czyli jak bym teraz zamówiła, to jutro by była. Tylko kartę muszę kupić na określoną kwotę. Dzisiaj za zakupy wychodzi prawie 320$, a jutro być może będzie mniej i zostanę z niepotrzebnymi $ na koncie za które będę musiała zapłacić. Na bardzo wiem co zrobić

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Dziewczyny mam blokadę w banku za zamówienie! Czyli chyba przeszło Ale nie otrzymałam maila z potwierdzeniem zamówienia. Jak wchodzę w mój profil na stronie, to też nie ma żadnego zamówienia.
oo to może przeszło

17.06.2012
isabell88 jest offline Zgłoś do moderatora