Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, odcinek 65
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-14, 10:11   #4998
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Kurde jak wy z trudem dajecie radę to nie wiem czy ja z moim zanikiem mięśni mam się do czego pchać. Ja 40 brzuszkow ledwo robię a to sukces bo zaczęłam od 20

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nie mam miesni w ogole na brzuchu - znacyz teraz juz je czuje tam pod spodem ale pierwszy dzien a6w to jedna seria, 6 powtorzen - calego cwiczenia jakies 5 minut i ja ledwo dalam rade..... teraz robie 3 serie po 10 powtorzen i tez ledwo daje rade

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

pamięta mnie ktoś jeszcze?

powoli wracam do świata..po 2 tygodniach ciężkiej harówy wczoraj otworzyliśmy nowe biuro..i jestem naprawdę dumna, bo jest super..ale w ciągu tych dwóch tygodni zrobiłam ponad 60 nadgodzin więc dzisiaj padam..ostatnie trzy dni jak wychodziłam z domu o 6 to wracałam po północy, ale naprawdę warto było
mam nadzieję, że teraz uda mi się częściej do Was zaglądać, bo mimo, że próbowałam być na bieżąco to ciężko mi było wszystko przeczytać.
aaa i jeszcze jedno- największy plus tej przeprowadzki to -5kg największy minus-wyglądam jak dziecko wojny, bo cała jestem w sińcach..
since zejda a -5 kilo na wadze zostanie

to teraz odpocznij sobie. Dadza ci jakies wolne czy cos w zamian?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ja wczoraj wyzywałam Ewę w czasie turbo ona "dasz radę" czy coś takiego, a ja "sama se daj!!!". Albo mówi: "zobaczysz, efekty będą spektakularne", a ja: "i ch.j z tym" Po czym kolejne jej zdanie brzmi: "możesz krzyczeć i nienawidzić tych ćwiczeń, ale po wszystkim zobaczysz, będziesz szczęśliwa". I tak było

Pa dziewczyny
ja tez gadam do tej babki, z ktora a6w cwicze