Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
Bafi sliczna metamorfoza kuchni a i Klauduni sie podoba bo taka rozesmiana
Carya no niezle "przechodnie dziecko"
Paslik jak tam na urografie???Ale mi sie podobala ta twoja opowiesc o staniu w kolejce do spowiedzi.Ale taka prawda....nie ma zmiluj sie i stoj sobie jak Ci sie zachcialo byc w ciazy Ludzie sa brutalni.....w poniedzialek bylsmy z malym na szczepieniu i po zarjestrowaniu sie do pediatry ustawialm sie z malym przy drzwiach wejsciowych gabinetu i pytam kto wchodzi pierwszy bo ja tylko z malym na przebdanie bo ide na szczepinie i pytam czy moge wejsc poza kolejnoscia(niby taka zasada u nas panuej ze matki zdziecmi wchodza bez kolejki ale kto by ja chcial stosowac...mam na mysli tych bez dzieci ) a tu uslyszalam ze moglam przyjsc predzej i sobie poczekac Normalnie zagotoawalo sie we mnie ze zlosci Ch..... jasna ja przyszlam do pediatry a tam cala poczeklaania ludzi starszych emerytow ktorzy czasu maja jak lasu i oni wpuscic mnie nie chcieli ale tak weszlam bez czekania bo wyszla pani doktor i nas poprosila bez kolejki.Dodam ze u nas jest maly osrodek zdrowia i ludzie starsi tez uczszczja do pediatry jako lekarza rodzinnego.
Paslik przeczytalam Tz ze twoj TZ zrobil Ci(sobie ) niespodzinake zbielzina ale on chyba nie zrozumial co mialam na mysli ze tez byloby mi milo gdyby tak czasem wpadl na taki pomysl
Linijko serio juz raczkuje?? Poslij jakas fote
Tysiu uwazaj na te nadrabianie zaleglosci bo bedziesz musiala otworzyc nowy watek na poczekalni
Misiu az mnie przerazaja te zabki.Bidulka tak musi sie nacierpiec
Nita chyba wezme z Cibie przyklad i tez jutro umuje okienka no chyba ze len mnie spotka i nzouw powiem ze jutro umyje