Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe Żonki - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-15, 19:27   #4114
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ja szukam pomyslow na umeblowanie salonu
My do salonu nie planujemy za dużo mebli. Raczej tylko witrynę na porcelanę. I tak trochę będziemy mieć zagracony, biurko, rowerek.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40315694]ja mam w salonie naroznik, regalik na tv, stolik przy narożniku i to wsio[/QUOTE]
My tel będziemy mieć powieszony. Jeszcze nie wiemy w którym miejscu, na razie jest na biurku koło monitora. Stolik mamy upatrzony taki rozkładany, by nie zajmował dużo miejsca. Mąż trochę marzy o fotelu, ale nie wiem jak z miejscem, trochę mi szkoda, bo pokój nie za duży. Na stare lata sobie sprawimy fotele, teraz nie chce zagracać.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
O takie http://www.forte.com.pl/meble/pokoje...ia-monsun.html
No u nas tez do meblowania jeszcze dluga droga, ale wlasnie inspiracje zbieram

A na mieszkaniu duzy macie salon? I ile pokoi?
Szafa ładna i tania. Nie wiem czy dla mnie nie za mała.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
A fototapety akurat wracają do łask, ale nie te w plaże i palemki
My ostatnio zamówiliśmy do małego pokoju fototapetę. Do salonu mąż też chcę, ja tak średnio, ale się upiera, to niech będzie. Właśnie najbardziej palmy mu się podobają, ale napewno się nie zgodzę.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
To spore ale w PL? Bo już sie pogubiłam
Nasze nie duże bo 52m w sumie, ale nam wystarczy i tak początkowo chcieliśmy mniejsze

Mnie się też podobają, z tym ze "dzisiejsze"motywy, nie takie Bahama, jak dawno Ale fajne efekty można nie raz uzyskać
My mamy mieszkanie jeszcze mniejsze metrażowo. Chcieliśmy trochę większe, ale najważniejsze, że 3 pokoje są.