Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 07:17   #2007
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
To ja wczoraj całyspacer myślałam, czy z Małą nie przesadziłamBody z długim, na to pajac, skarpety, czapa i kurtka z kapturkiem, na nóżki lekki kocyk. Jak zawiało to sobie myślę, chyba ok, jak szliśmy po słońcu to w nerwach, że się zgrzewa, pół drogi ją macałam po karku Zaglądałam w każdy przejeżdżający wózek, ale prawie wszystkie miały osłonki założone i nie widziałam dzieci, ale może przez to, że były mniej naubierane? w kwestii ubierania zima była prostrza
Moja ma tak samo, ale jakoś ciężko mi uwierzyć, że sluz w kupce to normalka

To ja też chyba moher bo kreślę małej krzyżyk na czole

Tydzień temu miałam identycznie! Cały dzień tak wyglądał! Uspokajałm ją i przykładałam, jak dalej nie chciała to znowu uspokajałam, usnęła to przykładałam na śpiocha... i właśnie nie wiem czy to było spowodowane, brakiem mleka, bo Mała pozniej nawet nie chciała chwycić to skąd mogła wiedzieć... Nie podałam mm, choć byłam blisko. Na szczęście na drugi dzień dziecę wróciło i wszystko było ok.

Natchniona przez Szaję zabieram się dziś za karpatkę
no właśnie tak to wygląda teraz u mnie :/ niby pokarm jest, cycki raczej twarde, a Kubek cyrkuje :/
karpatka
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora