Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 14:36   #2114
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
A u mnie od zawsze tak jest. No może jak nie mieszkaliśmy razem to był spokój. A tak to ciągle ma nas za dzieci: "Kolacje zjedzcie, boli was coś, ja wam w urzędzie załatwie, pita rozlicze, do lekarza z wami pójdę". A do tego wszystko w tej rodzinie wszyscy muszą wiedzieć! I to kuzynki, babcie ciotki. A, że ja jestem z natury tajemnicza i dużo zachowuję dla siebie to wychodzę na aliena. W sumie nikt mnie w tej rodzinie nie lubi oprócz TŻ ale cóż, to z nim się związałam a nie z nimi i w dupce to mam
O kutfffa to faktycznie nadgorliwa

A powiem ci że ja też z tych bardziej skrytych i chwalić się nie lubie.A moja matka co tylko coś wyhaczy to zaraz puszcza to w eter. No i jak jeszcze karmiłam piersią (moje cycki widzieli wszyscy-jak karmiłam a potem jak ściągałam pokarm) to wymyśliła że mały nie może złapać sutka (radził sobie z tym świetnie od początku!nawet w szpitalu nas chwalili) i że mam UWAGA! Za małe sutki do karmienia. (nie prawda jak je wyciągnał to były jak wentyle od stara ) I ona chodziła i rozsiewała te płoty wszystkim dookoła. Bratu,bratowej,koleżance, córce koleżanki,sąsiadkom aż w końcu sprzedawczyniom ze sklepu. (przecież ja teraz na wioskę nie wyjde bo każdy będzie we mnie widział za małe sutki ). Nawet kiedyś jej wykrzyczałam że ma się odwalić od moich sutków bo są dobre! ( ) Ręce mi na nią opadają.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora