2013-04-16, 16:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
dziękuje raz jeszcze za gratulacje, naprawdę bardzo się cieszę i jakoś od wczoraj tak już chyba moja ciąża została we mnie, w moich myślach, taka dopełniona, nie wiem jak to opisać ale czuje już na 100% tą ciążę i też jestem zakochana w tej małej dziewczynce, mojej córeczce.... jak to brzmi aaa zaraz się poryczę
Cytat:
Napisane przez nena_milka
xbox ok 1000zł więc jak się złożymy to wyjdzie po 500, może się uda taniej troszkę na allegro ale jeszcze nie sprawdzaliśmy nawet. Jeszcze może mój brat się dołoży to będzie po 300. Dodatkowo jest u nas taka tradycja, że kupuje się (tylko chłopcu) obrączki ślubne na komunię. Wiadomo, że to takie bardziej symboliczne za kilka stówek z kilku gramów złota, ale mają być. Tym sposobem np wszyscy moi bracia mieli złoto do przetopienia na swoje obrączki, trochę dołożyli i było. Mój Tż z resztą też miał, ale w jego rodzinie dostaje się obrączki od dziadków na chrzest. A u mnie od chrzestnych na komunię
Nawet mnie nie denerwuj z tą dziewczyną, wszyscy się uwzięli czy co?  przecież mówie, że noszę chłopa   zobaczysz, że będzie, 2 maja się okaże
Byłaś kiedyś w Norwegii? No bo ja w Hiszpani JESZCZE nie hehe 
|
no dobra dobra  ale tak mi się wydaje, ale jak chcesz chłopca to trzymam mocno kciuki aby moje czucie wydało się mylne  
i prze świetny pomysł z tym złotem na chrzest czy komunie, obojetne. Naprawde rewelacja, pierwszy raz o tym słyszę ale jest to bardzo przydatny prezent może komunine dziecko, 21 wieku nie ucieszy się z tego aż tak jak z konsoli jakieś czy komputera czy czego, ale zauważy w przyszłości plusy, jestem za!
Cytat:
Napisane przez misia332
Oj nie, a chciałabym
I pytanie, jak wyglądam w mojej sukience ślubnej ?
|
cudownie jesteś piękna a ta suknia jeszcze dodaje Ci uroku
|
|
|