Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 16:41   #4940
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
I pytanie, jak wyglądam w mojej sukience ślubnej ?
Wyglądasz bajecznie Szkoda, że nie widać od przodu, bo chętnie bym zobaczyła

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
po takich relacjach twierdze ze BM w szczecinie byl bardzo slabo zorganizowany, bylo wiele niedociagniec, no i nie dla wszystkich starczylo gadzetow, tak samo jak nie wszystko przedstawili. a jesli chodzi o te kupony to wszedzie sie to chyba powtarza. ja uwazam ze powinny wrzucac tylko ciezarne, a nie tatusiowe i osoby towarzyszace bo to nie fair. bo w szczecinie np faceto wygral poduszke do karmienia

a z tym portfelem to masakra.
Nie no, organizacją to oni na pewno nie grzeszą Akurat tych rękawic do kąpieli też zabrakło. Przed wejściem była duża kolejka a tylko jeden pan się tym zajmował itd itd.

Ale "wykładowcy" bardzo pilnowali swojego czasu - pewnie mieli nauczkę po poprzednich spotkaniach.
Właściwie nie podobało mi się tylko wystąpienie Palmersa. Masakra jak można zmarnować taką fajną szansę. Kosmetyki były zachęcające (boski zapach ) a babka mówiła cicho i wyłącznie o tym jak te kosmetyki są super - bez żadnego uzasadnienia. A mogła też opowiedzieć o co kaman w tej kwestii rozstępów, bo na pewno wiele kobiet w ciąży się tym interesuje.

Co do tego braku organizacji to paskudni złodzieje też to wykorzystują. W jakimś mieście pewna osoba jakby nigdy nic wzięła sobie ze stołu z nagrodami 4 kartony i je sobie wyniosła

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
widze, ze co BM to tak samo kombinuja z tymi kuponami... u nas jedna para wygrala 2 nagrody jedna na faceta jedna na babe i pozniej jeszcze fotelik... a z tym portfeem to widzialam komunikat na fb, jakas dziewczyna pisala ze ktos go znalazl i podal facetowi ktory siedzial przed nimi nawet nie pytajac sie czy do niego nalezy... chamstwo i tyle!
U nas też facet dostał poduszkę do karmienia. A zaraz potem jego żona/partnerka również została wylosowana po kolejną poduszkę
Widać jak starannie mieszali te losy

Z tym oddaniem portfela komuś z przodu to też była jakaś dziwna głupota
Facet oddał portfel partnerce, ta ogołociła go w kiblu i wywaliła do śmieci (bo w damskim to było). Dziecko byłoby dumne z takich rodziców

Mam ochotę na lody

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-04-16 o 16:44
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora