Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 17:43   #2153
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie to samo a żeby mąż na mnie nie patrzył jak na debilkę, że przed lustrem stoję to robię ukradkowe kuku w stronę szafy - mamy tam szybę i widzę piękne odbicie

Tak czytam jak ubieracie te dzieciaczki i już sama nie wiem. To ja chyba przegięłam w drugą stronę Ale tak, mamy 18 stopni, ja jeden długi rękaw i w słońcu myślałam, że się usmażę. A Ewcia miała skarpetki, takie dłuższe, na to spodnie z dresu, bodziak z długim i bluzę z dresu, plus bawełniana czapeczka. I koniec A widziałam dzidziusia w gondolce, z założoną osłonką, oczywiście pełne ubranie i na osłonce leżał gruby płaszcz mamusi, która sama dumnie pchała wózek w...krótkim rękawku
Mamusia debesciak

Agentka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
hej

Byłam dziś z Dominisią na badaniu bioderek i wszytko jest dobrze Następna kontrola już jak mała będzie samodzielnie siedzieć

To Kubuś robi postępy Moja dziś za to najpierw spała 3,5 godz, potem 4 godz i potem jeszcze dwie i o 6:30 pobudka, więc te 7 godzin to był tylko "wypadek przy pracy"
Super!

Moze wlasnie wypadkiem byla dzisiejsza noc?

blogerka, co za porazka z ta tesciowa

Jak Was czytam to stwierdzam, ze moja nie jest taka zla. Oczywiscie udziela mi zlotych rad i ma czasem super pomysly typu przykrywanie po same oczy lub medalik czy poduszka do wozka, ale nie jest jakas wybitnie nachalna.

Moja mama za to w ogole sie nie wtraca, zazwyczaj nawet mnie pyta co sadze na dany temat i wtedy sama wyrabia sobie opinie.

TZ ostatnio pieknie zalatwil tesciowa
Byla u nas, maly siedzial w bujaczku, a ona do TZ:
- ale skarpetki to moglbys mu ubrac, zeby nie zmarzl (mlody mial polspiochy+bodziaki z dlugim, ona sama w krotkim rekawku siedziala)
TZ zdezorientowany, pyta mnie: mam ubrac?
Ja na to: jak chcesz, ja nigdy tak nie robie. TZ: ok, to nie ubieram

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora