Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 18:01   #4879
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Prezentuję marynarkę Jeszcze nie wiem czy zostaje ze mną, ale materiał i wykonanie jak najbardziej na plus Po prostu nie jestem pewna czy lubię dwukolorowe ciuchy..
Fajnie się prezentuje Choć powiem szczerze, że jakoś ten materiał mnie nie przekonuje

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Pięknie leży ! a ja dzisiaj ubrana byłam tak uwielbiam wiosnę! Tylko kurtkę skórzaną miałam na wierzch jeszcze.
Fajny zestawik

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Fajny, ale jak przymierzałam w sklepie to lepiej czułam się w beżowej wersji jakoś tak bardziej rozświetlała mi twarz mimo, że połączenie bieli z czernią lubię ostatecznie nie kupiłam, bo chcę dorwać te melisski...

Za to weszłam do h&m, a tam promocje!
jeszcze nie wiem, które bluzki ze mną zostają, ale żakiet
wrzucam zdjęcia zestawu z dzisiaj + zakupy i mój dzisiejszy deserek polecam poznaniankom yogo choice
Olcia, a gdzie chcesz kupić Melisski? Bo ja dzisiaj dostałam wiadomość z Urban Vintage, że jakiś problem mieli z płatnością i jeśli nadal mi zależy na butach, to mam wymienić zamówienie Zła jestem potwornie, bo myślałam, że już będę mogła niedługo śmigać z moich butkach, a tu Muszę zamawiać jeszcze raz

Bardzo fajne zakupy A deserek wygląda świetnie Gdzie można taki nabyć?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora