2013-04-16, 18:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez LadyI
Prezentuję marynarkę  Jeszcze nie wiem czy zostaje ze mną, ale materiał i wykonanie jak najbardziej na plus  Po prostu nie jestem pewna czy lubię dwukolorowe ciuchy..
|
Fajnie się prezentuje Choć powiem szczerze, że jakoś ten materiał mnie nie przekonuje 
Cytat:
Napisane przez mm111111
Pięknie leży !  a ja dzisiaj ubrana byłam tak  uwielbiam wiosnę! Tylko kurtkę skórzaną miałam na wierzch jeszcze.
|
Fajny zestawik 
Cytat:
Napisane przez Olcia
Fajny, ale jak przymierzałam w sklepie to lepiej czułam się w beżowej wersji  jakoś tak bardziej rozświetlała mi twarz mimo, że połączenie bieli z czernią lubię  ostatecznie nie kupiłam, bo chcę dorwać te melisski...
Za to weszłam do h&m, a tam promocje! 
jeszcze nie wiem, które bluzki ze mną zostają, ale żakiet 
wrzucam zdjęcia zestawu z dzisiaj + zakupy  i mój dzisiejszy deserek  polecam poznaniankom yogo choice 
|
Olcia, a gdzie chcesz kupić Melisski? Bo ja dzisiaj dostałam wiadomość z Urban Vintage, że jakiś problem mieli z płatnością i jeśli nadal mi zależy na butach, to mam wymienić zamówienie Zła jestem potwornie, bo myślałam, że już będę mogła niedługo śmigać z moich butkach, a tu Muszę zamawiać jeszcze raz 
Bardzo fajne zakupy A deserek wygląda świetnie Gdzie można taki nabyć?
|
|
|