2013-04-16, 19:26
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Napisane przez kaska87
nie masz tych zaczepów? zobacz na tylnym siedzeniu pod tapicerką
Nie ma, dzwoniłam do tża, mówi, że nie... stary złom 
|
Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu
A dziewczyny powiedzcie mi co to za wózki kupujecie? Ja chciał ma początku bebetto - ale koleżanka mi powiedziala, że się sypią szybko :-/ teraz myślę o tako, ale czytam że dużo z Was decyduje się na buzzy...ja już sama Nie wiem :-( a tak w ogóle to wracam właśnie z zakupów  kupiłam buty - adidasy z eko skóry :-P i bylam też w szmateksach trzech :-D widziałam fajne spodnie ciazowe - ale chyba je jutro kupię. A ciuszkow na dzieci takich slicznych widziałam tyle że nic tylko kasa szastac i kupować. Ale co ja mogę jak ja nie wiem jeszcze co to to tam sobie siedzi w brzuszku :'( no chyba nie wytrzymam do tego czwartkowego usg! No i oświadczam wszem i wobec że nogi to mi dzisiaj już do doopy wchodzą :-D a jeszcze muszę klopsy zrobić na jutro i chciałam włosy zafarbowac - chyba z farbowania nici :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Miałam różne pomysły, ale po wizycie w kilku sklepach zostajemy przy xlander xmove. Mąż jak go chwycił to nie chciał puścić 
Cytat:
Napisane przez teacherka
Aaaa w ogóle to dziś 14t0d. Więc nie dziwcie się, ze nie głosowałam na małe nóżki, bo dla mnie to abstrakcja jeszcze 
|
No ja jestem troszkę dalej ale też nic nie czuję jeszcze... a przy naszym tempie to poczuje pewnie jak następny wątek się będzie kończył 
Idzie nowe
09 października 2013 18:45 Ninka 
|
|
|