Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 19:26   #5004
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie masz tych zaczepów? zobacz na tylnym siedzeniu pod tapicerką
Nie ma, dzwoniłam do tża, mówi, że nie... stary złom
Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
A dziewczyny powiedzcie mi co to za wózki kupujecie? Ja chciał ma początku bebetto - ale koleżanka mi powiedziala, że się sypią szybko :-/ teraz myślę o tako, ale czytam że dużo z Was decyduje się na buzzy...ja już sama Nie wiem :-( a tak w ogóle to wracam właśnie z zakupów kupiłam buty - adidasy z eko skóry :-P i bylam też w szmateksach trzech :-D widziałam fajne spodnie ciazowe - ale chyba je jutro kupię. A ciuszkow na dzieci takich slicznych widziałam tyle że nic tylko kasa szastac i kupować. Ale co ja mogę jak ja nie wiem jeszcze co to to tam sobie siedzi w brzuszku :'( no chyba nie wytrzymam do tego czwartkowego usg! No i oświadczam wszem i wobec że nogi to mi dzisiaj już do doopy wchodzą :-D a jeszcze muszę klopsy zrobić na jutro i chciałam włosy zafarbowac - chyba z farbowania nici :-P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miałam różne pomysły, ale po wizycie w kilku sklepach zostajemy przy xlander xmove. Mąż jak go chwycił to nie chciał puścić
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Aaaa w ogóle to dziś 14t0d. Więc nie dziwcie się, ze nie głosowałam na małe nóżki, bo dla mnie to abstrakcja jeszcze
No ja jestem troszkę dalej ale też nic nie czuję jeszcze... a przy naszym tempie to poczuje pewnie jak następny wątek się będzie kończył

Idzie nowe
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora