2013-04-16, 19:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
Cytat:
Napisane przez tajeczka
jestem jestem jestem  wszystko udało sie super  zabawa była do białego rana  jeszcze dzisiaj nie mam siły pisać więcej,bo nam sie poprawiny przeciągnęły  ale zabawa na weselu była do 7 rano  i wszyscy wychodzili zadowoleni  jutro może coś więcej napiszę, bo będę już mieć trochę czasu bo mój MĄŻ  już idzie do pracy 
|
Już się nie mogę doczekać obszerniejszej relacji .
Cytat:
Napisane przez biibi
Oo czyli jak widać odległość też ma swoje plusy
Nie chcę mówić do niej mamo... Mamę mam jedną i koniec ale przecież tego jej nie powiem  Chyba będę robiła tak jak do tej pory, czyli unikała zwracania się do niej osobowo :P
|
U mnie jest trochę inaczej. TŻ mama nie uznaje tego, że mówi się do drugiej osoby mamo, bo też wychodzi z założenia, że matkę się ma tylko jedną. Poza tym siostra TŻ ma bardzo dobry kontakt z mamą i szczerze mówiąc nie chciałabym wchodzić pomiędzy nie, tym bardziej że obie bardzo lubię . Ale i tak wszystko wyjdzie w praniu.
Cytat:
Napisane przez Olgietka
Wysłałam maila czy TE buty są w moim rozmiarze... Co myślicie?
|
Bardzo mi się podoba umiejscowienie tej kokardki .
Kupiłam sobie dzisiaj sukienkę na lato, taką trochę retro, w musztardowym kolorze. Oczywiście w lumpie .
|
|
|