Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Paznokietki - wzory
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-29, 19:02   #5
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666
Dot.: Paznokietki - wzory

Ja mam na tym punkcie swira i niestety malo czasu Najczesciej, zwlaszcza w lato robie sobie paznokietki na dwa kolorki, zupelnie jak francuski tylko w jakis ciekawych kolorkach, np. na caly paznokiec klade lakier firmy Avon z serii Arabian Glow Sahara Sun, a koncoweczki robie zlotym Spellbound tez firmy Avon Eksperymentuje tak z roznymi kolorkami, blekitami ( ostatnio upodobalam sobie Ocean Breeze z serii Speed Dry Avonu kolorek zarabisty lakiery tej firmy ( Avon ) najlepiej trzymaja sie na moich paznokciach, nie to co te z Oriflamu... ). Pozatym sa rozne ksztalty tych paskow do manicuru wiec odpowiednio je odwracajac mozna innym kolorkiem machnac, np. tylko rabek gorny paznokcia.
Mozna jesio po pomalowaniu wszystkich paznokci na jeden kolorek na dwa paznokcie ( po jednym u kazdej reki ) nalozyc jakis brylancik albo nakleic jakas ozdobke.
Wiem ze sa specjalne takie tusze do rysowania rozmaitych rzeczy na plytce paznokcia ale nie uzywalam tego jesio. Moje niektore kolezanki testuja lakiery Golden Rose z roznymi serduszkami, opilkami kolorowymi lub duzymi kawalatkami brokatu i to wyglada rownie ciekawie
Opcji jest bardzo duzo, trzeba jesio miec na to czas, cierpliwosc i kaskeZycze powodzenia w experymentach
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując