Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-17, 09:27   #6242
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

No przecież Pan dr Ci mówił że wytnie Ci tą zmianę w czasie operacji jeśli jest niegroźna i jest operacyjne. Więc czemu teraz nie chce?? U nas wycinają takie zmiany bez problemu w czasie operacji. Biopsję można zrobić dla pewności przed operacją. Potem oczywiście zawsze wycięty guzek i tak wędruje do analizy- bo zbadać trzeba zawsze.
Ale pisałaś już sama, że szukasz lekarza w ojczyźnie więc może operację uda się załatwić w umówionym terminie.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Owszem wytnie mi to lekarz ale nie chirurg plastyk tylko musze teraz czekac na list ze szpitala az mi racza wyslac skierowanie,ze szpitala prywatnego wszystko wyszlo juz wczoraj fax-em ale teraz to jeszcze dluga droga przedemna,najpierw do specjalisty z NHS musze sie dostac on sprawdzi raz jeszcze i dopiero na zabieg,pozniej sprawdza co to jest i dopiero na cycki czyli okres czekania od 3 miesiecy ( jezeli uznaja,ze to cos pilnego) do 6 m-cu a nawet wiecej ( taka procedura tutaj niestety )a tyle czekac to jest glupota skoro 2 lekarzy w polsce mi powiedzialo,ze to mozna wyciac od razu przy okazji operacji plastycznej,tylko teraz musze zdecydowac sie na jednego z nich .

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora