Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera trądzikowa - porady eksperta!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-17, 15:19   #152
eveliska
Raczkowanie

Dot.: Cera trądzikowa - porady eksperta!

Cytat:
Napisane przez Cortii Pokaż wiadomość
A ja mam 30 lat i odkąd pamiętam mam trądzik. Urodzenie córki w niczym nie pomogło mimo, że wszyscy doradzali, że po porodzie wszystko zniknie Póki co wstrzymałam wizyty u dermatologów, bo nic mi nie pomogli.

Mam tłustą cerę a najwięcej pryszczy mam w okolicach ust, brody, skroniach. Sama nie wiem już co mogę zrobić. Niebawem zaczynam brać tabletki anty. może wtedy uda się jakoś lekko to zmniejszyć.

Czuje się jak nastolatka, która przed okresem ma więcej wykwitów, potem mnie ale nigdy ZERO.

Co mogłabym zrobić? Czy pójść do dobrego dermatologa? Bo chyba tylko specjalista będzie mi w stanie pomóc.
Dermatolog to podstawa, ale nie byle jaki. Mam podobny problem do Twojego. Ponoć dobry jest krem Acnederm. Dużo osób sobie go chwali.
Ja od tygodnia używam innych preparatów, bo mój trądzik jest bardzo nasilony - rano co drugi dzień Epiduo a wieczorami Dalacin T. Widzę leciutką poprawę, ale jeszcze stanowczo za krótko na efekty. Na razie nic nowego mi nie wyskakuje. Używałaś już któregoś z tych produktów?