Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątpliwości przed ślubem. Strach czy koniec uczucia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-17, 18:58   #31
biszkopcik1
Przyczajenie

Smile Dot.: Wątpliwości przed ślubem. Strach czy koniec uczucia?

witam, zastanawiam sie czy te wszystkie dziewczyny, w tym ja, ktore znalazly sie na tym watku znalazly sie tu przez przypadek czy dlatego ze tez maja watpliwosci ja wychodze za mąż za miesiac, jestesmy razem prawie 3 lata.. i teraz jest tak ze wczesniej mialam wieksze watpliwosci niz teraz.. swojego czasu chodzilam do psychologa i rozmawialam z nia o tym.. powiedziala ze to tak naprawde jest loteria, nigdy nie wiesz czy za rok czy 2 nie spotkasz milosci swojego zycia, ze okaze sie ze twoj maz nia nie jest, zebym sobie odpowidziala na pytania, za co go kocham, czy chce miec z nim dzieci.. to sa wazne decyzje itp.. malzenstwo to bycie ze soba na dobre i na zle.. i nie zawsze bedziemy w nim szczesliwi, ja o tym wiem. wchodze w malzenstwo swiadomie, swiadoma ze beda dni kiedy bede szczesliwa, a beda tez takie gdzie bede bardzo zalowala... i teraz czuje ze chcialabym zmienic pare rzeczy w moim mezu przyszlym, ze moglby byc bardziej taki czy siaki.. ale przeciez ja tez nie jestem idealna.. ja nie wyobrazam sobie zeby moj chlopak narzeczony czy maz nie pracowal.. a ja? rok czasu siedzialam na bezrobociu bo co? bo tak, i ani zlego slowa nie uslyszalam... eh na prawde czasem trzeba orzejsc kryzys zeby wyjsc na prosta.. roznica tez jest taka ze u nas nie bylo zadnych porywow, motyli.. zycie od poczatku i brak rozczarowan teraz, ale wiem ze go kocham
biszkopcik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując