Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIX
Wątek: Scent Bar XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-17, 21:40   #2169
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam faceta w długiej sukni i nie był to ksiądz w sutannie gość miał na sobie czarną trykotową sukienkę z górą obcisłą jak podkoszulek z długim rekawem , dół do kostek rozkloszowany , z boku powiewały jakieś takie powycinane kawały materiału - coś podobnego do tych kiec , jakie ostatnio Redzia wklejała jako dziwne , do tego czarna króciutka kurtałka skórzana coś w typie ramoneski mini ale z oszołomienia nie zarejestrowałam dokładnie , na szyi obfitość srebrnych łańcuchów różnej grubości , do tego męski półbut . Na nodze of kors , nie na szyi włos króciutko klasycznie ostrzyżon na jeżyka , na nosie okularki kujonki
ooo to ja chyba wiem, o kogo chodzi, bo czasem widuję takiego gościa na przystanku! szczególnie te okulary ma takie charakterystyczne - jak dla mnie z twarzy wygląda trochę jak harry potter. fryzurę chyba też miał jakąś dziwaczną, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć. w każdym razie koleś wygląda jak żywcem wyjęty z lookbooka, w ogóle nie pasuje do szarego warszawskiego chodnika.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora