Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerały które pogorszyły mi cere
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 09:16   #19
jolkas1paula
Raczkowanie

Dot.: Minerały które pogorszyły mi cere

wiec powiem tylko tye mialam to samo, nigdy nie mialam alergii czy czego takiego, a tu nie dosc ze zamkniete zaskorniki to jeszcze jakies dziwnie zaczerwieniona twraz(po hydrolacie oczarowym) serum lemon dla mnie porazka totalna(piekaca twarz) maslo jojoba rowniez zapchalo no a juz nie mowiac o przekletych annabell:/ sama mam problem nie wiem juz co nakladac na twarz stronie od caprylic a on jest w polowi kosmetykow mnie meow doslownie splywa z twarzy nigdy czegos takiego nie widzialam. obecnie testuje barefaced sa super jezeli chodz o twralosc, krycie i naturalny wyglad ale ciagle boje sie ze pogorsza buzie. wtedy nie wiem co bede uzywala rok temu stosowalam kremu babydream zielonego (nie ma go juz) i MAC fix studio i nie mialam krostki ponad pol roku! a jakos one do naturalnych nienalezaly!

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

dodam jeszcze ze teraz mam oko na zel z flos leku nagietkowy, a co do podkladow to nie ma niestety bladego pojecia;/ a jezeli chodzi o oleje (konopny)tez go nie uzywam bo niepotrafie chyba go dawkowac i chyba to robi "zle" mojej twarzy. dolaczam link ktory SWIETNIE przedstawil moje poroblemy z cera i ujal w paru punktach czego sie wystrzegac chociaz mam cere mieszana to jednak swietnie przedstawia co szkodzi mojej cerze http://mazidla.com/biblioteka-mazide...ielgnacja.html
jolkas1paula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując