Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 13:40   #2473
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
OOO za darmo, super ja nie brałam ich.
Ja też już czekam na weekend, bo zmęczona jestem strasznie
Ja mam ten sam problem, gdyby nie ten cellulit to wszystko by było okej

do ćwiczeń, ale już
No też byłam w szoku że za darmo tabletki dostałam
Mam nadzieję że będą służyć, to już niby jakiejś nowej generacji i się od nich nie tyje przerwy też się w nich nie robi, bierze się je opakowanie po opakowaniu. Są na końcu opakowania 4 tabletki placebo i wtedy okres się dostaje no ale to są tylko 4 tabletki a nie 7-dniowa przerwa jak w normalnych tabletkach więc ciekawe jak to będzie z okresem

Ja też w tym tygodniu jakaś zmęczona chodzę, chyba przez ta pogodę bo gorąco jak w piekle. Dobrze, że jutro piątek

Aż taki widoczny masz ten cellulit??

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
A w ogole sie wkurrr... bo dietke sobie ulozylam idealnie na 1100 kcal no i wskoczyłam do Buczka po bułki żytnie, bo oni mają bardzo smaczne, wsiadam w auto (bułki na jutro na uczelnie bo mam od rana) i mówie "a, gryzne sobie, jadłospis mam ok" wyciagam ta bulke, patrze -PSZENNA glupie babsko mi spakowalo zwykla bułke zamiast zytniej, mimo, że ją aż zdziwiona w sklepie pytałam, czy to na pewno moję zytnie te co zawsze, bo dwa razy wieksza byla a koszt ten sam.... no nie wiem, co mam z tym pszennym pieczywem

tak jak pisalam, jadlospis na dzis ok, trzymam sie go dzielnie - wlasnie się "parują" brokuły i fasolka żółta, zaraz bedą się smażyc kotleciki z indyka, posprzątam, pójdę na solarium, pozamiatam balkon, pouczę się spoko dzień generalnie.

Jutro moj chlopak jedzie do Włoch na 2 tygodnie prawie na lodowiec, smutno mi, że ja nie moge
Jakaś niekumata baba w tym sklepie pracuje Nie wie nawet co sprzedaje ludziom...

Ale masz pyszny obiadek dzisiaj mam tylko nadzieje że kotlecików nie smażysz na oleju ?

Oooo solarium też dzisiaj idę !!

Ale fajnie ma Twój chłopak na lodowiec to znaczy gdzie? w góry gdzieś tak? Czemu Ty nie możesz z nim jechać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora