Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 16:03   #989
malami35
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Rozumiem Cię. Ja niedawno kupowałam nowego laptopa, ale nie chciałam ze starym się rozstawać, przywiązałam się do niego. Choć bateria nie działała, szybko się nagrzewał i chodził, jak traktor.
Mówisz jak moja koleżanka u niej też laptop chodził jak traktor
Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Ja właśnie dzięki temu, że mój TŻ jest przywiązany do swojego starego laptopa, to mogę korzystać z jego nowego Póki co musi mi wystarczyć, ale chyba sobie swoje konto tymczasowe u niego utworzę, bo denerwuje mnie jego chaotyczny pulpit Poza tym muszę zainstalować u niego Worda i Excela, bo bez tego ani rusz, a on ma tylko jakiś pakiet Open Office, który tylko przypomina wyglądem Worda Najważniejsze, że udało mi się przegrać z mojego netbooka wszystkie notatki, bo byłabym wściekła, gdyby mi przepadły!
to prawda z tymi notatkami
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
i prawidłowo

a ja jednak ide na zajęcia,bo zapomniałam, że mam kartkówkę
a potem najprawdopodobniej wybieramy się na rowery z TŻ
mi ostatnio się chciało na rolki ,ale nie mam
Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Zazdroszczę rowerów! Moje niestety są u rodziców. Mam nadzieję, że wbrew zapowiedziom weekend nie będzie deszczowy i też sobie zrobię wycieczkę

Zastanawiam się nad założeniem jakiegoś motywacyjnego bloga Może by mi to dało jeszcze większego kopa do robienia co trzeba
TAK TAK TAK !!!
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora