Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 16:53   #5013
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj przepięknie i bardzo ciepło Na termometrze teraz jest 25 stopni Choć niby od jutra ochłodzenie znowu. Byle weekend był ładny bo mam wolne od szkoły i marzy mi się długi spacer
Dziś udało mi się kupić słynne asymetryczne buty z Mango Mam nadzieję, że będą dobre

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
wklejam zestaw z dzisiaj i zakupy z h&m, spodnie, koszula (to chyba ta którą wanka mierzyła razem z białą marynarką) i czarna bluzka z zamkiem przy dekolcie. Wzięłam też cytrynową marynarkę, ale na zdjęciu strasznie blado wychodzi
Świetne spodnie Koszule zresztą też Się obkupiłaś w ostatnim czasie w Haemie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj napisałam długą notę na blogu. Jakby któraś z Was miała ochotę poczytać moje wypociny, to zapraszam. Jakiekolwiek sugestie mile widziane. Dobrej nocy
Rzeczywiście długaśna Zaraz idę poczytać

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
Dziewczyny, się chwalę - wczoraj rozpakowałam moją torebkę i jest przepiekna! dla mnie rozmiar jest idealny (ktoś pisał, że za mała). mam 172 cm wzrostu i naprawde , nie czuje że jest mała. jest ciut wieksza od malego Hamiltona, a duży Hamilton napewno czasami jest zaduży.
Piękna

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Jeśli ktoś chciałby mieć/poszukuje/lubi rozkloszowaną sukienkę to polecam zajrzeć do Orsay. Dostałam dziś pozwolenie na mały spacer i wybrałam się z koleżanką oczywiście do sklepu W orsay są super sukienki na wyprzedaży po 50 zł przecenione ze 149 zł.
Kupiłam sobie zieloną, zdjęcia poniżej.
1. Różowa - neoróżowiasta fajna, ładna ale ja się prezentuję zbyt blondynkowo w tym kolorze. Kolor jak na zdjęciu ze zbliżeniem materiału.
2. Biała - myślę czy nie dokupić, choć obecnie wypadam przy niej mdło.
3. Zielona - moja

Materiał to 32% POLIESTER - 68% BAWELNA, sukienka z dość sztywnego materiału, na podszewce.
Ale jesteś zgrabniutka A sukienka śliczne, takie dziewczęce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 63620027_02_D3.jpg (19,5 KB, 22 załadowań)
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora