Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomysł na kolację
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 17:50   #7
Narc
Wtajemniczenie

Dot.: Pomysł na kolację

Cytat:
Napisane przez Annowa Pokaż wiadomość
Nic się nie stanie jak zjesz na wieczór dobrą i wartościową bułkę np z twarożkiem i warzywami Na redukcji też można, ale to od czasu do czasu tylko. Wg mnie oczywiście
Bez przesady z tym niejedzeniem pieczywa na kolację. Jednym z największych błędów popełnianych przy odchudzaniu to drastyczne obcinanie węglowodanów. Nic się nie stanie, jeśli na kolację zjesz grahamkę czy 1-2 kromki razowca. Ja np nie przełknę twarogu, ryby, jajek bez dodatku pieczywa. Czysto białkowe kolacje moga się szybko znudzic..

Cytat:
Napisane przez papryczzka Pokaż wiadomość
ile kromek chleba w ciągu dnia na utrzymanie sylwetki? kiedy najlepiej jeść go? uwielbiam rano owsianke, u mnie to podstawa
Najwazniejsze to utrzymywac odpowiedni bilans kaloryczny. Wiadomo, ze jak w ciagu dnia zje sie duzo chleba to wieczorem lepiej juz go nie jesc. Ale jak np codziennie jem na sniadanie owsianke, na II dwie kromki razowca a na kolacje jedna. Albo dwie, jesli na obiad zjadlam za malo wegli. Nie bojsie sie tak tych wegli bo to bledne kolo..Trzeba z czegos czerpac energie. Samym białkiem i warzywkami czlowiek nie wyżyje ;]
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując