Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 18:11   #2486
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa....mega!!!!! !!!!!!!

Ja cudem uchroniłam się od wczorajszej pizzy także się mega ciesze
To udanych zakupów i szybkiego załatwiania spraw, żebyś nam nie zginęła na długo

]Wczoraj z dietką ładnie było Ale i tak dzisiaj się czuję dziwnie ciężka Nie wiem ocb, ale dzisiaj sobie lekko pojem
Wczoraj zrobiłam deser, bo Tż przybity chodził to poszłam do kuchni, 10minut i gotowe, to dam przepis może ktoś się skusi

Składniki:
-muesli/crunchy
-budyń waniliowy/śmietankowy...
-banan
-bita śmietana
-bakalie

Przygotowanie:
Robimy budyń wg instrukcji na opakowaniu. Bierzemy dwie szklanki, na dno wsypujemy muesli, na to 2 łyżki budyniu, kilka plasterków banana i znowu muesli itd... Ostatnia warstwa to budyń, na to ładnie bita śmietana i posypujemy bakaliami

Wyszło super smaczne

Dzięki Też się cieszę (to mało powiedziane)

Brzmi pyszzzzznie ten deser

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Makaroniku gratuluję nowej pracy!! Od kiedy zaczynasz??? Będziesz ludziom życie ratować?
Dziękuję Zaczynam dokładnie od 26 kwietnia Musze sobie załatwić wolne z L., bo okres wypowiedzenia 2 tyg, ale już mnie "wali" co tam sobie pomyślą lub powiedzą
Dzisiaj byłam tak sobie zobaczyć, pojeździć, poprzypominać sobie wszystko i jest bardzo pozytywnie Miałam iść tylko na pare godz, a byłam 11, czyli prawie całą zmianę no coś pięknego uwielbiam to dziwnie to musi wygladać jak tam non stop mi się buzia cieszy
Jutro mam do L na rano, skaładam wypowiedzenie, ha! i po pracy idę też na parę godz sobie pojeździć z resztą w niedzielę jedziemy obstawiać takie zawody jeszcze

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
:

Grrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa ttttttttttttttttuuuuuuuuu uuulllllllllllllaaaaaaaaa accccccccccccjjjjjjjjjeee eeeeee!!!!
DDDDDDzzzzziiiiiięęęęęękk kkkkuuuujjjjjęęęęę