2007-03-30, 20:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Większe piersi BOSOM CONTOUR co o tym sądzicie??
Poczytałam sobie cudowne opisy tego hiperextra amerykańskiego specyfiku i uśmiałam się jak dzika... 
Kupującym chyba rozum odjęło, albo czytać zapomnieli. Ewentualnie szerokim łukiem omijali lekcje biologii.
Od kiedy to produkcja estrogenów przypisana jest do okresu dojrzewania? Tzn. ja już nie produkuję estrogenów? Jaki UNIKALNY hormon do wytwarzania "tkanki piersiowej"? Od kiedy hormony odpowiadają za kształt i jędrność narządu?
Co to za "okres", który produkuje "mniejszą ilość estrogenów? I jaki "hormon wzrostu piersi"?
Poczytajcie to, a wszelkie wątpliwości znikną...
"Kiedy mloda kobieta przechodzi okres dojrzewania jej system organizmu naturalnie produkuje estrogen, ktory jest unikalnym hormonem do wytwarzania tkanki piersiowej. Dlugosc tego okresu i ilosc hormonu wyprodukowanego dyktuje w naszym organizmie rozmiar, ksztalt i jedrnosc piersi. Krotszy niz normalnie okres produkuje mniejsza ilosc estrogenow, prolactins, prostaglandins oraz progesteronu u kobiet mimo, iz pozostaly rozwoj ciala jest normalny. Kapsulki Blosom Contour bezpiecznie stymuluja wzrost tkanki piersiowej, dzieki pobudzeniu hormonow wzrostu piersi!"
A te zdrowe i naturalne składniki o nazwie "steroidal" to mnie rozwaliły po prostu... 
"Kapsulki Blosom Contour zawieraja najwyzszej jakosci najszybciej dzialajace skoncentrowane w pelni naturalne steroidal-phyto-nutrients ( odzywki). "
Masakieros... O języku polskim i formie tej wypowiedzi to już nawet nie wspomnę, bo szkoda czasu.
Są też elementy mniej zabawne...
"Badania nad Bosom Contour wykazaly ponadto, iz zmniejsza on ryzyko zachorowania na niektore odmiany nowotworow. Jego specjalna ziolowa formula oprocz phytoestrogenow powodujacych wzrost piersi zawiere specjalne skladniki pozwalajace chronic zdrowie kobiet."
|