Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIX
Wątek: Scent Bar XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 20:16   #2261
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Przed chwilą miałam wizytację dziwnych świadków Jehowy. Zazwyczaj jak przychodzą, to chcą rozmawiać, wchodzić do domu, wręczają gazetki, a tym razem gość zobaczył mnie w drzwiach i stwierdził: "O, tym razem nie mamy do czynienia z gospodarzem, prawda"? Odpowiedziałam, że nie mają, na co on: "No to dziękujemy, do widzenia". Chyba nie jestem godna otrzymania ichniejszej prasy, a tym bardziej rozmowy z nimi

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ja mimo niezdrowości się wkokufiłam i byłam się powietrzyć - bezcenne i cieplej niż w domu
ano
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
na bank nie, bo już bym pisał, żeby mnie zatrudnić

btw: "cebule obież i pokrój w plasterki.Pozostałe warzywa umyj i pokrój na kawałki.W garnku rozgrzej olej,wrzuć cebule i smarz z 5 min.Od czasu do czasu mieszając.Dodaj pozostałe ważywa i kaszę smaż kolejne 5 min.Zalej 2 szklankami wrzątku i gotuj jeszcze 20 min .Na stepnie dokładnie zmiksuj.Podawaj z drobniutko posiekaną natką.Porcja również dla rodzinyPycha! "

a warzywa raz przez "rz" a raz przez "ż" - do wyboru do koloru

Ja już po wietrzeniu, byliśmy nad stawem i uwaga: jedna osoba w tym stawie pływała to już lekka przesada chyba
Zaraz idę znowu się wietrzyć bo znajomi mają podjeść pod blok wieczorne siedzenie pod blokiem, jak za czasów liceum

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora