2013-04-18, 19:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Tak wołowiny, cielęciny nie można.
Jak nie można nabiału to w zasadzie śniadania i kolacje sprowadzały się niestety do kanapek z wędliną, ewentualnie dżemem, bez masła oczywiście.
Jeśli chodzi o obiady to tu na szczęście łatwiej: mięso drobiowe, wieprzowe tylko sporządzane tak żeby nie dodawać śmietany, masła. I normalnie tak jak jadłaś warzywa i owoce, dodatki skrobiowe do obiadu.
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
Właśnie sprawdziłam które mają najmniej absorbujące dzieci czyt. najwięcej gadają na naszym wątku i wyszło że:
1. Lady
2. nawijka
3. silver i blogerka
Nawet niech Wam przez myśl nie przejdzie narzekać  
|
hahahahahahahahahah
jesli macie gorsze dzieci niz moj to bardzo sie ciesze, ze taki mam lajt 
ale prawda jest taka, ze ja juz nie sprzatam w domu ani nie gotuje, od kiedy TZ mi powiedzial w klotni, ze mam nie narzekac bo dziecko to moj jedyny obowiazek .. no i od kiedy zajmuje sie tym moim jedynym obowiazkiem czasu nagle jak i wiecej.
a i prawda jest taka, ze ze jak mlody zasnie to ja od razu laptopa otwieram bo sama siedze w domu i nic innego do roboty nie mam 
no i po koszmarnych dwoch pierwszych miesiacach mlody jest taki kochaniutki, odwdziecza mi sie spokojem w dzien
|