2013-04-18, 21:30
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: samotna i zamknięta w sobie
Cytat:
Napisane przez justynka9981
Witam. Postanowiłam tutaj napisać ponieważ potrzebuję Waszej porady. Na początku napiszę że mam 21 lat. Moim głównym problemem jest samotność oraz to że jestem zamknięta w sobie i nie umiem rozmawiać z przyjaciółkami o tym co naprawdę czuje. Jestem singielką w sumie z wyboru. Ostatnio pojawiło się kilku chłopaków w moim życiu ale po kilku spotkaniach zawsze stwierdzam że to nie to. A ja zwyczajnie nie umiem być z kimś na kim mi nie zależy. Ok 4 lata temu byłam bardzo zakochana w pewnym chłopaku, jednak on się tylko "bawił" moimi uczuciami. Bardzo przeżywałam gdy znalazł sobie inną dziewczynę. Do tej pory mam żal, żałuję że nie zrobiłam czegoś więcej. Może byśmy byli teraz parą.. Później byłam pół roku z chłopakiem który mnie zdradził. Zupełnie straciłam zaufanie do chłopaków. Mam wrażenie że po tamtych przejściach podchodzę do związków z dystansem. Bardzo się boje że mnie ktoś zrani, nie umiem już chyba zaufać chłopakowi. Jednak z drugiej strony czuje się bardzo samotna. Chciałabym spotkać kogoś kto się mną zaopiekuje, będzie się o mnie troszczył.
Jeśli ktoś będzie chciał ocenić moją sytuację z boku, napisać co o tym myśli, dziękuję 
|
Poczekaj, spotkasz w koncu tego własciwego, sama piszesz ze cos Ci mowi, ze to nie ten.
|
|
|