2013-04-18, 20:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Matko kochana ileż naprodukowałyście ! 
Kobiety slońce plaża zimne drinki a Wy tu przed monitorami siedzicie 
Nie dam rady Wszystkiego nadrobić, przeleciałam Was tak z grubsza więc tak tyle ile spamiętałam:
-kciuki za nerkę Michasia !
-kciuki za rehabilitację Pietraszka !
-gratulacje kolejnych skończonych miesięcy i nowych umięjętności dzieciaków !
My dzisiaj też oczywiscie na dworku byłyśmy w wózku i mała miała na sobie krótkie body cienki sweterek rozpięty,spodenki, skarpetki, czapkę lekką i kocyk , u nas 23 st i wiaterek nawet taki lekko halny . Ja sama nawet sweterek zarzuciłam.
Wczoraj byłyśmy w chuście (atrakcja na całe CH)było 18 st Blanka body dl rękaw spodenki i czapka.
Kurczę i tak zawsze mam dylemat jak ubierać to moje dziecko, zimą to się czlowiek nie zastanawiał wiadomo kombinezon a teraz jakoś nie wiem
Jeszcze ona lekko pokasłuje i boje się żeby jej sie nie pogorszyło, ale jak przegrzeje to też źle...
Kurdę martwi mnie jedna rzecz: Blanka ma 2,5 miesiąca a z podnoszeniem głowki jest ciężko, wydaje mi się że ma strasznie słabe rączki. Jak leży na tym nieszczęsnym brzuszku to głowe unosi robiąc jakby kołyskę nie opiera się na rączkach tylko ręce bierze do góry w boki i tak się kołyszę na brzuchu,czasem się podeprze łapkami ale rzadko.
Czy mam się martwić?
I coraz bardziej gada , ależ fajnie się tego słucha. Wydaje mi się że w mojej rodzinei zaden dzieciak tak nie gadał
|
|
|