Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-19, 06:27   #2012
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.5

Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pisałam, ale w zeszłym tygodniu miałam rozmowę na program praktyk letnich 2,5 miesięcznych do banku. Rozmowa całkiem miła, także po angielsku, starałam się być elokwentna i używać trudniejszych angielskich słów. Pani mnie wtedy poinformowała, że to przedostatni etap rekrutacji i ostatni to rozmowa z dyrektorem oddziału. Myślałam, że nic z tego, ale dzisiaj pan zadzwonił i mam rozmowę w poniedziałek o 11:00! Spytałam czy coś przynieść a pan powiedział, że tylko pozytywne nastawienie.

Pulinaj, ja też już za stara jestem, żeby za friko biegać na praktyki.
Na szczęście w banku chcą płacić.

gratulacje i powodzenia

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
To nie parodia, to najniższa krajowa

A dla mnie to najgorsze godziny

Dostałam zaproszenie na rozmowę
Poniedziałek, godz. 11:00.
6,75 netto/h. Umowa zlecenie na pół etatu, ale godzinowo wyjdzie pół lub cały etat, w zalezności od miesiąca itd.
Tylko teraz mam kłopot - czy ja będę na takiej umowie ubezpieczona?
No i to jest sklep, w którym strasznie kradną i co inwentaryzację podobno wymieniają pracowników Ja dziękuję być zwolniona dyscyplinarnie (bo podobno to one oskrżane są o te kradzieże i niezgodności w wyliczeniach)
powodzenia

Cytat:
Napisane przez kokosowa_nutella Pokaż wiadomość
Haha,dla wszystkich osób które uważają ,że pracę można dostać tylko po znajomości,
jestem pierwszym przypadkiem,który nie dostanie pracy właśnie przez znajomość.
Przeglądając dzisiaj oferty,znalazłam ofertę pracy w sklepie znajomego,odezwałam się i nic,zero odzewu!Mój TŻ mówi,że wcześniej już rozmawiał z nim na ten temat,że szukam pracy i jak znajdzie się miejsce to ja bym była chętna. TŻ mówi,że on pewnie nie chce mnie zatrudnić,bo woli ochrzaniać anonimowe osoby a tak to po znajomości,głupio by było,jakby on był moim szefem,ale coś dla mnie to słaby argument.
faktycznie, argument słaby... najlepsze znajomości to pewnie rodzina szkoda, że tu gdzie chcę mieszkać jej nie mam hehe
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując