Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopak mnie oszukał, a ja dałam się nabrać!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-19, 11:17   #26
blackcherry12
Raczkowanie

Dot.: Chłopak mnie oszukał, a ja dałam się nabrać!

Cytat:
Napisane przez Weronika_92 Pokaż wiadomość
i sytuacja się wyjaśniła... całkowicie przypadkowo zaczęliśmy rozmawiać o tym, kiedy on chce ślub, pogadaliśmy chwilę, po czym stwierdził, że się nie będzie zaręczał w wieku 20 lat- no więc poszło, powiedziałam że przecież mówił co innego i jeśli teraz tak uważa, to w takim razie po co były tamte słowa? te deklaracje? odpowiedział, że może miał chwilę uniesienia po piwie :| nie rozumiałam tej chwili uniesienia, więc drążyłam i drążyłam aż do uzyskania konkretnej odpowiedzi , więc potem powiedział, że sam nie wie czemu tak powiedział, bo to było dawno, potem zaś, ze powiedział pół roku, a myślał o roku, a na końcu, że widocznie tak chciał, ale mu nie wyszło :| czuję się jak naiwna debilka, przysięgam
może naiwna debilka to trochę za dużo powiedziane, nie przeżywaj tego aż tak. z twoich słów wynika, że jesteś jeszcze młodziutka, ja zaręczyłam się w wieku 24 lat,mój tż tyle samo kiedy on dostał tylko stałą pracę ja kończyłam studia. twój tż też myśli przyszłościowo zapewne dla niego zaręczyny to ważna deklaracja a nie chodzenie z pierścionkiem przez 3 lata. Na pewno wiąże to ze ślubem z utrzymaniem Ciebie, myśli po prostu przyszłościowo.
A że czujesz się zawiedziona- to jest dokładnie to o czym pisałam. Kiedy człowiek coś sobie wbije do głowy a potem to nie wychodzi, to oczywiste że czuje się troszkę sfrustrowany. zastanów się czy miałabyś takie myśli gdyby o zaręczynach wtedy ani do tej pory nic nie wspomniał, czy wkręciłabyś sobie że to teraz nastąpi. bo przypuszczam że nie. kochacie się to najważniejsze. a tż-owi zafunduj reprymendę żeby więcej takich słów na wiatr nie rzucał "przy piwku" bo to za poważne sprawy
blackcherry12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując