2013-04-19, 11:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X
Cytat:
Napisane przez Amizu
Jak najbardziej Cie rozumiem.
Kochana potwierdzeniem zakupu jest nawet wyciąg z konta bankowego - potwierdzenie płatności.
Jest czas na to abyś zażądała od nich zwrotu pieniędzy bo takie masz prawo jako konsument. Jeśli chcesz to mogę Ci wysłać jak takie pismo powinno wyglądać na maila  i sama zdecydujesz, czy do nich wyślesz. Szkoda 120 zł na taki bubel 
|
Dziękuję po Twojej wiadomości postanowiłam, że do nich napiszę, a co mi szkodzi. No i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu bez żadnego problemu zgodzili się na reklamację nawet bez paragonu!
Bardzo sympatyczni ! zaproponowali zwrot pieniążków lub wymianę na czarną sukienkę. Tylko jest mały problem, bo trochę ją przerabiałam. Doszyłam pod baskinką kawał tej czarnej siateczki, bo była ciut krótka i tam też zafarbowało :/ ale już to wyprułam, przepiorę trochę i jutro wszyje wszystko tak jak było. Obawiam się tylko czy nie zauważą tego. Ale w razie czego powiem, że była trochę za luźna i krawcowa minimalnie mi to wszyła.. A zwężanie nie ma wpływu na farbowanie siatki. Głupio się z tym czuję ale z drugiej strony przecież nawet gdybym tej siateczki pod baskinką nie wszyła, to pozostała i tak by farbowała.
|
|
|