2013-04-19, 16:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Z babydream jest koperkowa bez cukru do parzenia o taka https://mamotoja.pl/niemowle_opieka_...r_01_page_no=7
i jest też jakaś owocowa bez cukru po 4 miesiącu.
Ja mojemu jak ma bardzo upierdiwą czkawkę to daję wodę i pije chętnie więc myślę że może latem będę mu podawała. to chodzi o to że przy kp nie ma potrzeby dopajania bo można dać cycka i dziecko się napije ale nikt nie powiedział że nie można dopajać. Ja raczej będę bo po pierwsze nauczę pić chętnie wodę a po drugie jak będzie bardzo gorąco i często będzie chciał pić to nie wyobrażam sobie ciąge cycka dawać, zwłaszcza na spacerze.
A jak to wygląda ten bliznowiec?
Była dzisiaj u mnie mama i ja wyskoczyłam na pół godziny bo musiałam do sklepu i do fryzjera grzywkę skrócić no i mama pierwszy raz sama została z wnusiem. Ja wracam a ona do mnie "Ja nie wiem kiedy Ty masz czas obiad zrobić czy posprzątać".
aaaa jeszcze miałam napisać że ja też nie odciągam pisiorka. W szkole rodzenia tak mówiły, położna środowiskowa też i nasza lekarka rodzinna.
|
Moja mama raz została z Małą na godzinę i mówiła to samo, pisałam o tym 
Za godzinkę wraca mąż Ale się za nim stęskniłam... Nie było Go cały tydzień
Zdjęłam Małej aparacik do zmiany pieluszki, zupełnie inne dziecko,śmieje się, gada, a jak zakładam to płacz
|
|
|