2013-04-19, 19:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej?
Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu
Z jednej strony smutne. Z drugiej o niczym nie świadczy. Sama jak na wizażowe standardy jestem zapuszczoną bidulką- zero makijażu, krótko obcięte paznokcie, żadnych obcasów, zazwyczaj plecak zamiast torebki, niemodne ciuchy (modne mi się zazwyczaj nie podobają, mam swoje upodobania i ich się trzymam). A jednak mam przyjaciół, znajomych, mam męża, mam okazję mieć kochanków i kochanki
Nie jestem brzydka- uważam, że nawet wręcz przeciwnie, ale po prostu nie przykładam się jak większość kobiet do swojego wyglądu, bo nie uważam by to był konieczne plus szkoda mi na to czasu. A jednak raczej staropanieństwo bez pracy i nawet jednego psa jakoś mi nie grozi 
|
Wydaje mi się,że Dragonblood podała tamten przykład kobiety jako takiej, która nie dba nawet o podstawy higieny a nie chciała przez to powiedzieć,że kobiety które się nie malują zostaną starymi pannami ....
Ja wcale nie muszę się malować nie wiadomo jak mocno ale zawsze lekki podkład + tusz do rzęs nałożę przed wyjściem do pracy. Z drugiej strony czasem lubię zaszaleć, fajnie wykonturować twarz, oczy pomalować cieniami, dodać kreskę i co tam jeszcze... Wszystko jest dla ludzi
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
Edytowane przez scrabble1
Czas edycji: 2013-04-19 o 19:17
|
|
|