Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe Żonki - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-19, 20:27   #4313
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII

No wreszcie moge usiąść spokojnie.No prawie,bo mam jeszcze coś do zrobienia,ale nadrobie.Może teraz mi się uda

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez milejdi206 Pokaż wiadomość
ale super że już piątek
Piątek weekendu początek.

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
I ja się witam w piąteczek
My planujemy w sobotę rozpocząć sezon grillowy
Pewnie nie my jedni
Witaj. To fajnie,że grillowy sezon się zaczyna Nom,znajoma mi wczoraj właśnie pisała,że też będzie robić bbq.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sheena84 Pokaż wiadomość
Czy po jednej szklance wina musujacego (a`la szampan) moze byc kac?
Jak tak to ja mam MEGA - dodatkowo leb mnie nawala!!!
Normalnie porazka
Szczere to wątpie,ale kto tam wie.

Cytat:
ja mam w planach zrobić naleśniki ze szpinakiem w sosie czosnkowym
i babeczki z płynnym kajmakiem
ale jak już to dopiero na weekend
Wyżera się szykuje.

Cytat:
Napisane przez sheena84 Pokaż wiadomość
Ja planuje jutro okna umyc
Oh,to ja to planuje też ale czekam aż będzie bardzoooo ciepło.Chce jeszcze firany wyprać.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Ja sypialnie mam w dwóch odcieniach niebieskiego i muszę przyznać ze mi się to podoba przed tym kolorem miałam białą czekoladę i ciemną czekoladę i jakoś szybko mi te kolory zbrzydły teraz mam w planach dać taki coś pod kolor morski ale w odcieniu pastelowym i do tego ciemniejszy niebieski

w gościnnym mam zieleń i fiolet bardzo lubię tam przebywać
a w planach mam następnym razem zrobić z dekorala żakardowy amarant i muślinowy turkus
Turkus Gdzieś w necie widziałam fotki i mi się podobała sypialnia w tym kolorze.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40384660]ja też myślałam o sypialni we fioletach bo bardzo lubię ten kolor i sądzę, że on też się sprawdzi. do tego zasłony w fiolecie, poduszki, i super!
salon mam na żółto i jest mega widno bo wiecznie słonecznie. kuchnia jest w kolorze czereśni bo wychodzi na salon i chciałam aby to tworzyło całość, choć teraz pewnie zrobiłabym białą...

http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...etowy_4764.jpg

http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...wy_5180565.jpg[/QUOTE]
Fajne sypialnie,choć dość intesywne jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Sypialnia w fiolecie? Ooo tak! Od dawna strasznie mi się podoba i mam parę inspiracji, które mnie zachwyciły Szczególnie ta na przed ostatnim zdjęciu
O,te co wkleiłaś są bardziej stonowane,niż te co wklejała tuśka.Nie mogłabym zasnąć w zbyt intesywnej kolorystycznie sypialni.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40385260]widzę blue, że gust podobny
ja mam coś w ten deseń tylko inna tapeta jest na ścianie, kolory takie ale motywy inne
http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...szary_4838.jpg[/QUOTE]
Fajnie
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora