2013-04-20, 15:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Daj spokoj nie widać po Tobie ze tyle wazysz a ile masz wzrostu?
u mnie to lipa, moglam powiedziec podczas cc zeby mi od razu zrobili odsysanie tłuszczu  
|
Deli ja też chciałam prosić ale dostalam takie końskie znieczulenie,że mi też znieczuliło aparat gębowy i nic nie moglam powiedzieć 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Marsi chcę zgubić troszkę brzuszka i ud, co polecasz??
|
na zgubienie tłuszczyku to każda forma ruchu jest dobra, w zależności od tego ile czasu chcesz poświęcić na trening- możesz robić areoby pływanie, bieganie, rowerek) , dziewczyy tutaj ćwiczą z Ewą Chodakowśką- świetny trening
ja zawsze będę dla zaganianych polecać trening siłowy- jak nie masz hantli, pakuj w plecak książki lub maleństwo na ręce i rób przysiady wykroki itp.
ćwiczenia siłowe wykonujemy w seriach np 3 serie po 10-12 powtorzeń, po każdej serii ok jedna minuta odpoczynku
trening siłowy najlepiej robić 3 razy w tygodniu bo mięśnie muszą mieć czas aby się zregenerować, fajnie te dni wolne od ćwiczeń siłowych wykorzystań na ćwiczenia areobowe albo chociaż bardzo szybki marsz ( ja ostatnio tak z wózkiem łażę)
do tego trzeba pamiętać o diecie, przy spalaiu tłuszczyku ważne jest aby jeść dużo białka, powinien być w każdym posilku
najlepszym źródłem białka jest biale mięso,ryby jajka, potem nabiał, tylko,że w jogurcie,mleku czy kefirze jest tego ty,le,co kot napłakał bardziej polecam twarogi,serki wiejskie-tam bialka jest więcej
i pamiętaj,że tłuszczyku nie da się zgubić miesjcowo- a szkoda , bo w pierwszej kolejności zawsze nam schodzi,gdzie niekoniecznie sobie teżgo życzymy np z cycków
|
|
|