2013-04-20, 18:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Kurdę, czytałam na telefonie i znowu nie mam cytatów. Zaraz się cofnę jeszcze brzuszki zobaczyć bo nie ma zdjęć w forumowej aplikacji;/
Fewcia: a może na czas karmienia zdejmuj małej aparaty? Te parę minut jej krzywdy nie zrobi, a niech chociaż karmienie i bliskość z mamą będą dla niej przyjemną chwilą wytchnienia... Ja bym tak chyba zrobiła.
Black: Dobrze, że jesteś jednak!
I gratuluje 4rki, ja mam tak mało czasu żeby się uczyć ( a sił i chęci jeszcze mniej), że kurdę za tydzień nie wiem co będzie ( a mam między innymi koło z psychometrii)
Marsi: Gratulacje z okazji rocznicy!
Ja też nie będę stara jak nam stuknie 12 lat - już jesteśmy 7 razem, z czego 5 lat po ślubie, a 25 lat skończę w maju.
Co do fryzjera: zaraz idę zaległości klubowe obejrzeć, ale na razie powiem Wam, że dzisiaj się spontanicznie zapisaliśmy z Tż na poniedziałek 18:30. Oboje na strzyżenie, ja oczywiście nie wiem czego chcę, ale to szczegół.
Bokeh: coś postanowiłaś co z włosami?
Co ja jeszcze miałam??....
Aha: trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chorych maluszków. Bardzo Wam współczuję!
Aha: fewciu, ja miałam/mam kłopoty z biodrem (ale ja przypadek ekstremalny u mnie się źle skończyło bo lekarz coś mi pokićkał), serce mi się kraja jak patrzę na Twoją Blankę.. Ja miałam takie coś, tylko gips (tzw gips biodrowy) 5 razy przez 6 tygodni - z czego pierwszy raz jak miałam 5 lat. Eh, masakra jakaś.. Tulę Was mocno!!
Kurczę, jak czytam, że wasze dzieci nie chcą piersi to kurdę zachodzę w głowę jak to możliwe i o co kaman w ogóle?..
A przed ciążą sądziłam, że jedyny problem przy kp jaki może zaistnieć to po prostu "brak pokarmu" ale jak już się ten pokarm ma to już z górki.. a tu zupełnie inaczej. Moja na szczęście je pięknie i lubi bardzo się przytulać i ciumkać, nawet bez jedzenia.
Co do spania dzieciów w nocy:
Moja przez pierwszy miesiąc boczek , teraz tylko plecki w zasadzie. Na boku rzadko, w dzień.
Byliśmy na spacerku chustowym i kupiłam przy okazji Małej ten krem z filtrem nivea - oby się sprawdził bo drogi kurczę, 30 zł mała tubka.
Ale buźkę i główkę chronić trzeba więc trudno.
Co myślicie o chusteczkach BD??
|
|
|