Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:26   #2217
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
no to mozemy zrobic wszystkim psikusa ja na 2 nie, bo drugiego nikt w rodzinie nie uzywa...a ja chce zeby imie (skoro takie ladne ) bylo uzywane poza tym zestawienie Nela Zoja jakos tak mi nie pasuje tesciowa pewnie krecilaby nosem, ze chociaz jedno powinno byc swiete :P wiec dla swietego spokoju 2 nie damy wcale...a na Zojeczke przyjdzie czas

i nie daj sie rodzinie! Helenka to piekne imie. moje obie babcie byly Helenami

Z Heleny raczej nie zrezygnuję, a na pewno nie ze względu na opinię innych
To poza tym będzie imię po teściowej a wiecie co? teściowa i szwagierka dzwonią z Grecji codziennie i wypytują o wszystko, wizyty, szczegóły etc. a jeszcze nie pytały o imię, ani raz!!!!!! ale będzie miała babcia niespodziankę...

a propos zmieniających się czasów, moja trzyletnia bratanica chce, żeby nazwała córkę- uwaga- ERYKA Hmhmhm no okazało się, że ma taką koleżankę w przedszkolu, którą bardzo lubi i to dlatego. Miejmy nadzieję, że nasze pociechy będą oceniane po tym jakimi są osobami, a nie jakie noszą imię.

Ash
- do czasu, aż luby nie zaczął wołać mnie po pełnym imieniu też go nie akceptowałam

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
i po obiadku fajnie tak gotowac razem z mama przypomnialy mi sie stare dobre czasy hehe. tz niedawno wrocil ze szkoly, wiec czas szybko minal.
pol dnia spedzilam segregujac ciuszki...dostalam jakis czas temu od znajomej ubranka (wieksze, tak od roku do nawet 4 lat!) i do teraz nie moge wyjsc z podziwu. mamooo ile tego jest. i same takie nietypowe cuda - mnostwo sukienek, plaszczykow, poncho, torebek. az chcialabym zrobic Wam fotki, ale tego jest tyle, ze nie ogarniam zapakowalam do 3 wielkich podroznych walizek i beda czekac na skonczony roczek...i przedszkole
zrobilam na szybko fotki torebek ja chyba tylu nie mam
trudno! mloda bedzie chodzila po drzewach w sukienkach i z lwem albo koniem pod pacha
niektóre z tych torebek są obłędne, zakochałam się
jeśli reszta ubranek jest w takim stylu to oja!!!

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sukienka i świetnie leży na Tobie

Łohohoho mówiłam, że zacznie się weekend i będą dzidziusie

No to dziś albo jutro będziemy miały dwa nowe maluszki

O matulo, matka ile Ty masz tych torebek dla małej

happy, diabli u mnie odpadła Zoja, ze względu na nazwisko TŻ i powodu, że nie pasuje, ale jak sobie tak mówię na głos to coraz bardziej jednak pasuje Tak to bym się nie zastanawiała.
happy Zoe też ładnie Nie wiem jakie macie nazwisko, ale to naprawdę fajnie brzmi
My mamy nazwisko greckie więc jak najbardziej współgra z greckim Zoé. W ogóle zdaje się, że współgra z każdym niemal imieniem

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Dziekuje przekonalyscie mnie bo juz serio myslalam zeby jechac ja oddac Jeszcze raz przymieze z jakimis dodatkami i zobacze jak bedzie wygladac

piękna i bardzo ładnie wyglądasz, a zdradzisz skąd?
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
O 15.30 dostalam smsa od Veronic, ale dopiero mam jak przekazac.
"Hey! Jestem na porodowce, rozwarcie na 5cm, wolno postepuje, skurcze coraz mocniejsze. Ale mam nadzieje, ze to juz niedlugo. Buzka"

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Powodzenia
Veronic

Jenny, cześć i dzięki za przekazanie

Lonely- jak wyżej odnośnie Veronic