Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:27   #2009
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Oliath muszę koniecznie zobaczyć te Twoje aukcje. Poluję teraz na jakieś ciekawe pajacyki bo mam tylko 1
A to sie swietnie sklada, bo pajacykow jest ze 20 albo lepiej
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
wiecie co, ja naprawdę bardzo kocham mojego Tz i doceniam, że gdybym nie chciała to nie musiałabym nic robić w domu ale jak widzę jego fuszerkę przy odkurzaniu i myciu podłóg to mi ręce opadają najchętniej bym wzięła i po nim poprawiła, ale nie chce mu robic przykrosci bo wiem że on tak nie specjalnie tylko chyba niedowidzi
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
też☠tak mam ale tak jak ty staram się doceniać męża i nie krytykować że nie zrobił tak jak chciałam. Czasem coś "przypadkowo" zauważe i powiem, ale nigdy z wyrzutem. Cieszę się że jest chętny do prac domowych a w niektórych jest lepszy niż ja (mycie okien)
Magolina fajne te nasze chłopaki
E tam ja otwarcie mojemu mezowi mowie i wytykam inna rzecz, ze u nas patriarchat i klasyczny podzial rol wiec sie na codzien biedak nie narobi, a jak odswieta odkurza, to juz moge wymagac, zeby to zrobil dokladnie ...

Bosz, sama siebie przeszlam dzis sypialnia odgruzowana, przemeblowana, kurtki poprane i powieszone, dwa standardowe prania poprane i powieszone, ciuszki na aukcje poprane i powieszone, ciuszki Lili posortowane, podlogi umyte.... teraz chwila na zlapanie oddechu, Lilus superaktywna skopala tatusia przed chwilka dosc solidnie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora