2013-04-20, 18:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Jak skończę wszelkie testy to zainwestuję w jakiś żel
Dawajcie 
Ja chwilowo jestem naprawdę chora (!), dziecko wczoraj gorączkowało i sprzedało mi temperaturę + katar i kaszel ale może przejdzie.
Jaką w ogóle macie wizję spotkania? Kawiarnia, pub, żarcie, włosowe zakupy? Kameralnie czy hałaśliwie?
Ostatnio rzadko gdzieś bywam więc nie orientuję się w temacie, mój ulubiony erpegowy pub przenieśli i nie wiem jak tam teraz jest...
Ogólnie jeśli o mnie chodzi to wolę studenckie klimaty i jakieś małe puby niż te szpanerskie albo ą ę ale się dostosuję 
Tylko prosiłabym żeby nie umawiać się gdzieś na dalekiej Woli czy innym Bemowie ale bardziej na trasie metra, może coś na Politechnice?
|
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
masakra ten zapach
dam znać jak wszyscy przeżyjemy
ja proponuję bardziej późnym popołudniem, bo moja mama chyba będzie imieniny wyprawiała...
trasa przy metrze i generalnie okolice centrum to dobry pomysł  może jakiś spacer jak ładna pogoda będzie? ja też osobiście wolę studenckie klimaty niż ą ę 
|
Cytat:
Napisane przez domiwika93
Można iść na pola Mokotowskie. Ale nie wiem czy w Lolku nie trzeba mieć rezerwacji na sobotę. Ew. można się spotkać na Bitwy Warszawskiej. Jest tam fajna chińszczyzna. Jedzenie dosyć tanie. A piwa podają w butelkach i nie jest rozcieńczone 
|
A może na patelni się spotkamy? I potem byśmy pojechały gdzieś np na pola mokotowskie?
A ja w ramach zakupów kompulsywnych kupiłam dwa szampony SCHAUMY. Świeżość bawełny (co oni wszyscy mają z tą bawełną ostatnio :P) i z fitokofeiną. Potem dopiero spojrzałam że oba mają keratynę ale może jakoś to kudełki przeżyją.
|
|
|