Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:29   #1743
versatille
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Ver u mnie na blogu w komentarzach kilka osób pisało, że nadmiar nie jest za dobry A ja miałam w pamięci twoje mega mixy i przykład, że nadmiar służy ci i to bardzo dobrze
Posiedzi mix na włosach, posiedzi, a potem i tak go zmyję rypaczem albo sodą, więc strachu o przyklap nie ma

A tam nadmiar nie jest za dobry. Jak się myje włosy łagodnym szamponem to i bez masek/olejów włosy mogą być obciążone
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
już ci tłumaczę
to jest tak że mięśnie pośladkowe biegną id talerza miednicy (kostka widziałaś mam nadzieje?) do nóg (tak w uproszczeniu)
podczas przysiadów mięśnie te pracują zarówno podczas jednej jak i drugiej fazy (tylko praca sie różni - koncentryczna i ekscentrycza)
a ponieważ pracuje to przyrasta, jego brzusiec przebiega właśnie tam gdzie mamy pośladki, a ponieważ przyczep na nodze jest głównie ścięgnem (na miednicy to ścięgno jest krótsze) tak więc brzusiec przesuwa się a tak naprawdę przyrasta bardziej w stronę miednicy, co za tym idzie poślady idą do góry

To tak jak kas zacznie gadać o składnikach kosmetyków: nic nie rozumiem, ale wierzę na słowo

Już wymyśliłam! Przy najbliższej okazji kupię farbę Color&Soin i działam
Z tego co widzę odcienie wychodzą bardzo jasne zacznę więc od 7G, jak będzie za ciemny to kupię następnym razem jaśniejszy. Aż będę mieć naSochę

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora