Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:29   #2539
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Witam dziewczyny ja cały czas jestem i czytam choc czasem trudno mi to ogranąc ostatnio niezle sie rozpisałyscie, udzielam sie tez na innym wątku tam to juz nawet nie próbuje nadrabiac. jakos mało mi czasu praca dom teraz tez porzadki w ogródku i na dworzu, w tygodniu musze pomoc babci sprzatac dom itp, ja wiem ze wy wszystkie macie te ovowiazki ale mi naprawde jakos nie moze sie wszystko pogodzic zeby jeszcze miec troche czasu nacos, a jak jest co s wolnego to goscie albo my do kogos i tak dzien za dniem leci.

Boli mnei to ze wracaja dziewczyny ktore byly zafasolkowane, i niestety stracily ciąże Boże czemu tak jest ??

czlowiek pragnie dziecka najbardzien na swiecie to albo nie może miec , długo sie stara a jak sie uda to czest kończy sie zle.

Gdzie jest sprawiedliwosc ja sie pyutam?

do mnie do sklepu przychodza dzieczyny sory ale z takiej patologii z wozkAMI dzieciami na rekach i niewiadomo ile ich, jedna to nawet ma 1.5 miesiacznego chlopca wchodzi do sklepu a wozek zostawia przed sklepem a sama ciuchy oglada. A wszedzie biegaja psy, stoja żule i oglenie słyszy sie przeciez ze i kradna dzieci masakra.

Ale kiedys miedzy soba babki gadały w sklepie ze tam gdzie powinny byc dzieci to ich nie ma bo ludzie nie moga a tam gdzie juz starczy bo bieda itp to co roku.

nie pogodze sie z tym nigdy, i to taki mam humor,

u mnie dzis 23dc jakos mi tempa skoczyła, ale tez na papierze zobaczyłam takie brudy jak zawsze przed @, a i odkupiłam duphaston i biore po 1 tabletce dziennie bez wiedzy lekarza juz mam dosc ale to mi raczej nie zaszkodzi a pomoze,

dzieczyny milego weekendu

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora