Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:35   #2223
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Nie widzialam nigdy na zywo ceramicznego aparatu wiec nie wiem jak to wyglada
U mnie metalowy jeden luk 1800, a ceramiczny 2500.
Nie chce ukrywac, nie te lata zebym sie wstydzila tylko chce sie zorientowac czy one tylko tym sie roznia, ze ceramiczny jest mniej widoczny
Meli, dla Ciebie w załączniku zdjęcia porcelanowego na moich zębiszczach

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość

Jak sobie pomyśle ze mój wojtuś ma mieć 4 kg to się boje o ten poród.. Już czuje ze mnie potną we wszystkie strony Chociaż mam nadzieje, że to jeszcze nie przesądzone i może nie będzie taki duży..
Przydało może by zacząć zacząć masować krocze, ale jakoś się przelamać nie mogę..
Też o tym ostatnio myślałam. Tylko wieczorami już mi się nic nie chce i ledwo motywuję się do smarowania się

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a mam do was pytanko, czy w trakcie ciąży miałyście jakiekolwiek badanie piersi?? USG, albo cokolwiek??
Mi gin macał cycole na pierwszej albo drugiej wizycie.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Wiadomość dnia. Pokoik dla dziewczynek skończony mąż mi filmik przysłał. Jest malutki ale piękny
Super!

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Jakie macie foteliki/nosidełka? Muszę kupić. Matko, wszystko na ostatnią chwilę.
Maxi Cosi Cabrio Fix o ile się nie mylę

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj to juz nie falstart.
Jestem na porodowce.
Rozwarcie 6cm skurcze da sie wytrzymac na razie. Mowia ze do wieczora urodze.
Veronic kciuki trzymam.
Trzymam kciuki w takim razie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
dziewczyny wstawie zdjecia Wam sukienki, ktora wczoraj kupilam na szybko. Mam watpliwosci i chyba ja oddam. Dziwnie przod wyglada i mam wrazenie, ze jest za słitasna. Nie wiem czy to rozowy czy ala lososiowy kolor
Kupywalam z mysla, ze zaloze ja np. do biura w lato z jakas marynarka, narzutka
zdjecia robione na szybko wiec nie przestraszcie sie, bez dodatkow ani nic
Sukienka fajna i super na Tobie leży! Nie oddawaj! A jak chcesz oddać, to oddaj mi, chętnie przygarnę

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
O 15.30 dostalam smsa od Veronic, ale dopiero mam jak przekazac.
"Hey! Jestem na porodowce, rozwarcie na 5cm, wolno postepuje, skurcze coraz mocniejsze. Ale mam nadzieje, ze to juz niedlugo. Buzka"
To i za Veronic trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
pol dnia spedzilam segregujac ciuszki...dostalam jakis czas temu od znajomej ubranka (wieksze, tak od roku do nawet 4 lat!) i do teraz nie moge wyjsc z podziwu. mamooo ile tego jest. i same takie nietypowe cuda - mnostwo sukienek, plaszczykow, poncho, torebek. az chcialabym zrobic Wam fotki, ale tego jest tyle, ze nie ogarniam zapakowalam do 3 wielkich podroznych walizek i beda czekac na skonczony roczek...i przedszkole
zrobilam na szybko fotki torebek ja chyba tylu nie mam
trudno! mloda bedzie chodzila po drzewach w sukienkach i z lwem albo koniem pod pacha
Uuuu... Będzie miała Mała w czym wybierać

Salviae- piękny blondasek!

-----

Wysłałam Mężula po biszkopty, bo zachciało mi się sernika na zimno, a tylko ich mi brakowało. Tak więc zabieram się do roboty i zapraszam jutro na sernik na zimno na biszkoptach z malinami i galaretką malinową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS100681zabki kopia.jpg (64,5 KB, 28 załadowań)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora