2013-04-20, 18:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
Cytat:
Napisane przez Meliitele
Nie widzialam nigdy na zywo ceramicznego aparatu wiec nie wiem jak to wyglada
U mnie metalowy jeden luk 1800, a ceramiczny 2500.
Nie chce ukrywac, nie te lata zebym sie wstydzila  tylko chce sie zorientowac czy one tylko tym sie roznia, ze ceramiczny jest mniej widoczny
|
Meli, dla Ciebie w załączniku zdjęcia porcelanowego na moich zębiszczach 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Jak sobie pomyśle ze mój wojtuś ma mieć 4 kg to się boje o ten poród.. Już czuje ze mnie potną we wszystkie strony  Chociaż mam nadzieje, że to jeszcze nie przesądzone i może nie będzie taki duży..
Przydało może by zacząć zacząć masować krocze, ale jakoś się przelamać nie mogę..
|
Też o tym ostatnio myślałam. Tylko wieczorami już mi się nic nie chce i ledwo motywuję się do smarowania się 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
a mam do was pytanko, czy w trakcie ciąży miałyście jakiekolwiek badanie piersi?? USG, albo cokolwiek??
|
Mi gin macał cycole na pierwszej albo drugiej wizycie.
Cytat:
Napisane przez Aaś
Wiadomość dnia. Pokoik dla dziewczynek skończony  mąż mi filmik przysłał. Jest malutki ale piękny 
|
Super! 
Cytat:
Napisane przez vvgh
Jakie macie foteliki/nosidełka? Muszę kupić. Matko, wszystko na ostatnią chwilę.
|
Maxi Cosi Cabrio Fix o ile się nie mylę 
Cytat:
Napisane przez Katate
Dziewczyny dzisiaj to juz nie falstart.
Jestem na porodowce.
Rozwarcie 6cm skurcze da sie wytrzymac na razie. Mowia ze do wieczora urodze.
Veronic kciuki trzymam.
|
Trzymam kciuki w takim razie 
Cytat:
Napisane przez Meliitele
dziewczyny wstawie zdjecia Wam sukienki, ktora wczoraj kupilam na szybko. Mam watpliwosci i chyba ja oddam. Dziwnie przod wyglada i mam wrazenie, ze jest za słitasna. Nie wiem czy to rozowy czy ala lososiowy kolor
Kupywalam z mysla, ze zaloze ja np. do biura w lato z jakas marynarka, narzutka 
zdjecia robione na szybko wiec nie przestraszcie sie, bez dodatkow ani nic 
|
Sukienka fajna i super na Tobie leży! Nie oddawaj! A jak chcesz oddać, to oddaj mi, chętnie przygarnę 
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
O 15.30 dostalam smsa od Veronic, ale dopiero mam jak przekazac.
"Hey! Jestem na porodowce, rozwarcie na 5cm, wolno postepuje, skurcze coraz mocniejsze. Ale mam nadzieje, ze to juz niedlugo. Buzka"
|
To i za Veronic trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez diabli
pol dnia spedzilam segregujac ciuszki...dostalam jakis czas temu od znajomej ubranka (wieksze, tak od roku do nawet 4 lat!) i do teraz nie moge wyjsc z podziwu. mamooo ile tego jest. i same takie nietypowe cuda - mnostwo sukienek, plaszczykow, poncho, torebek. az chcialabym zrobic Wam fotki, ale tego jest tyle, ze nie ogarniam  zapakowalam do 3 wielkich podroznych walizek i beda czekac na skonczony roczek...i przedszkole 
zrobilam na szybko fotki torebek  ja chyba tylu nie mam 
trudno! mloda bedzie chodzila po drzewach w sukienkach i z lwem albo koniem pod pacha 
|
Uuuu... Będzie miała Mała w czym wybierać 
Salviae- piękny blondasek!
-----
Wysłałam Mężula po biszkopty, bo zachciało mi się sernika na zimno, a tylko ich mi brakowało. Tak więc zabieram się do roboty i zapraszam jutro na sernik na zimno na biszkoptach z malinami i galaretką malinową
|
|
|