Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:38   #2930
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
meduzz znajomy lekarz pukal sie w glowe jak przy 10 st z Yae zaczelam wychodzic, ze za zimno. To mu usta zamknelam mowiac, jak sie robi w Pl. Podzialalo.
W instrukcji mojego jest napisane, zeby co godzine robic krotki odpoczynek i wyciagnac dziecko z fotelika. A tak to no limit
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Deli ja też chciałam prosić ale dostalam takie końskie znieczulenie,że mi też znieczuliło aparat gębowy i nic nie moglam powiedzieć

na zgubienie tłuszczyku to każda forma ruchu jest dobra, w zależności od tego ile czasu chcesz poświęcić na trening- możesz robić areoby pływanie, bieganie, rowerek) , dziewczyy tutaj ćwiczą z Ewą Chodakowśką- świetny trening
ja zawsze będę dla zaganianych polecać trening siłowy- jak nie masz hantli, pakuj w plecak książki lub maleństwo na ręce i rób przysiady wykroki itp.
ćwiczenia siłowe wykonujemy w seriach np 3 serie po 10-12 powtorzeń, po każdej serii ok jedna minuta odpoczynku
trening siłowy najlepiej robić 3 razy w tygodniu bo mięśnie muszą mieć czas aby się zregenerować, fajnie te dni wolne od ćwiczeń siłowych wykorzystań na ćwiczenia areobowe albo chociaż bardzo szybki marsz ( ja ostatnio tak z wózkiem łażę)
do tego trzeba pamiętać o diecie, przy spalaiu tłuszczyku ważne jest aby jeść dużo białka, powinien być w każdym posilku
najlepszym źródłem białka jest biale mięso,ryby jajka, potem nabiał, tylko,że w jogurcie,mleku czy kefirze jest tego ty,le,co kot napłakał bardziej polecam twarogi,serki wiejskie-tam bialka jest więcej

i pamiętaj,że tłuszczyku nie da się zgubić miesjcowo- a szkoda , bo w pierwszej kolejności zawsze nam schodzi,gdzie niekoniecznie sobie teżgo życzymy np z cycków
Oooo tak, a najlepsze jest to, że jak się przytyje to już cycki tak chętnie nie wracają
Marsi z mojej strony również gratulacje długiego, szczęśliwego związku, oby tak do końca

Bijkora Świetne efekty!
Deli Jakie 6 kg lasko?
Black Czas leczy rany i na pewno trochę ochłoniesz z czasem
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora