Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 18:39   #2931
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
51 ;p
I jeszcze chcesz chudnac???
Ja mam 163cm wzrostu i jak wazylam 53kg to wygladalam jak chodzaca anoreksja

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U mnie 7, pisałam ale nikt nie zauważył Wszystkiego najlepszego!!
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
O kurdę dziewczyny... Ale ja nie świeża dzisiaj jestem składam życzenia marsi z okazji rocznicy a dokładnie dziś mija 6lat jak jestem z tż na śmierć o tym zapomniałam

Tak w ogóle zdrzemłam się godzinę podczas kiedy synal słodko spał-ale jest ze mną gorzej jak było. Chyba idziemy na spacer bo usne w chacie.
Dziolszki gratulacje rocznic!!!!!!!

My za tydzien pierwsza rocznica slubu koscielnego

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
wooow gratuluje to widzę,że dziś bunga bunga nie tylko u mnie heheh

Debrah- no właśnie też mnie to zastanawia z karmieniem, przecież jak jest mleczko to najważniejsze
miałam sąsiadkę,która z powodu wady piersi nie mogła karmić dzieci - wiecie,że przez rok dziewczyna karmiła swoim mlekiem przez butelke
szok,że jej się chciało i była zdeterminowana
Moja przyjaciolka opiekuje sie blizniakami - ich mama przez 7miesiecy odciagala pokarm do butelek

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Maluszek właśnie mi usnal ale cos to chyba dlugo nie potrwa bo juz się kręci więc tylko tak na szybko że trzymam mocno kciuki za wszytskie chore dzieciaczki i gratuje kolejnych rocznic mamusią.

Byłam dzisiaj na uczelni a później na zakupach po pare ciuchów dla mnie i na sam koniec poszlam do smyka i przy kasie okazalo sie ze tak zaszalałam że na koncie mi kasy zabrakło dobrze że miałam jeszcze trochę gotówki w portfelu.

Ciągle mówicie o zmianie fryzury i ja też postanowiłam że zmienię, chyba w poniedziałek skoczę do fryzjera. Teraz ciągle je spinam bo do niczego innego się nie nadają mam długie, gęste i puszące się :/
Haha

Ja za 2tyg sciecie, a potem przed samymi chrzcinami machne se blonda

Maly dzisiaj histeria za histeria, masakra, nie umialam go ogarnac no i znowu sie powyginal

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora