Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-31, 13:17   #9686
laylaaa
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Tylko to jest takie glupie, ze aż wstyd
ogólnie mówiąć chodzi o zazdrość. Jestem straszliwie zazdrosna o przyjaciółki, dobre koleżanki...O to, ze nie jestem dla nich najważniejsza, o to, cz przypadkiem nie lubie siebie bardziej ode mnie(o przyjaciela w sumie też, ale zwłaszca o dwie bliskie mi kolezanki), czy nie mają sekretów, jakoś boje sie zepchniecia na boczny tor...Nie wiem, też czy to sie nawet o zawiść nie ociera Nienawiezę tego u siebie, to jest takie dziecinne, dręczące i głupie.
Swoją drogą to mam wrażenie, ze wymyślam sobie takie problemy z powodu braku TŻ...Bo ja, zwłaszcza te jedną, mi najblizaszą, z którą chodzę do klasy pod pewnym względem traktuje jak TŻ. nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie
I tu jest chyba mój problem(oczywiście nie chidzi o to, że jestem lesbijką)
Tu, tak ogólnie przedstawiłam te sytuacje.
Szczegóły podam, jesli dalej będzie mnie to dreczyćMyslcie sobie o mnie co chcecie, ale ja sie cieszę, ze moge sie wypisać gdzieś
rozumiem Cie, chociaz sama mam wrecz przeciwnie, czasem zdarza sie ze "uciekam" od kolezanek, odsuwam sie, nawet nie zawsze chce mi sie z nimi gadac. ogolnie jestem taka, ze 'zaczepiam' dziewczyny z klasy, posmieje, pozartuje, ale czasem.. wszystko mnie nudzi. nie wiem jak to okreslic. mam jedna blizsza kolezanke, ale to nie jest tak, ze "nie mozemy bez siebie zyc". pewnie to wynika z tego, ze nie mam rodzenstwa.
tak samo nie rozumiem po co kobiety chodza do toalety w grupie, mnie wrecz irytuje kiedy ktos na mnie czeka pod kiblem

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora