Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czuję się samotna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-20, 19:36   #3
mpt
Zakorzenienie

Dot.: Czuję się samotna

Cytat:
Napisane przez tysia50 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, założyłam nowe konto, bo mi trochę wstyd. Chodzę do 3lo, mianowicie już kończę. Przyszła wiosna i zrobiło mi się jeszcze bardziej źle, ponieważ jest przyjemnie, cudowna pogoda i aż żal siedzieć w domu. Jednak nie mam przyjaciół, jedną koleżankę, która mieszka poza miastem i rzadko przyjeżdża, bo jej się nie chcę, ponieważ długo jej to zajmuje. Przede mną najdłuższe wakacje w życiu i nie chcę ich spędzić sama. Kiedyś miałam grupę osób, jednak rozleciało się to po gimnazjum, a w lo mam okropną klasę. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają ekipę i mogą w każdej chwili gdzieś wyjść, razem spędzić czas. Brakuje mi wychodzenia na deptak na piwo, czy na 'podwórko", po prostu na dwór z ludźmi pogadać, w swoim towarzystwie. A samemu głupio iść do baru, czy coś. Nie wiem jak poznać ludzi, uśmiecham się jestem mila, ale ciężko na ulicy, czy na basenie poznać kogoś na dłużej, żeby się przyjaźnić. Przecież nie podejdę do nikogo w knajpie do stolika i nie zacznę gadać. Kiedyś było łatwiej jak się było młodszym, wtedy nawiązuje się paczki. Mam wrażenie, że teraz się nie da. Ale przede mną studia, ale przed nimi te wakacje, które chcę fajnie spędzić. Czuję się bardzo samotna i smutna, próbowałam wychodzić, lecz nie udaje mi się poznać ludzi na dłużej, nie wiem jak i gdzie. Prosze was o pomoc i rady.
Idź do pracy, poznasz ludzi i zarobisz na waciki.